Christiansfeld
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 20. november 2017

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 20. november 2017

DR1

00:30  

Sherlock Holmes (18)
Sherlock Holmes (18) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Abbey Grange". Sir Eustace Brackenstall er død, myrdet med en ildrager. Hans kone Lady Mary blev overfaldet inden den dødelige kamp, og hun kan give en klar beskrivelse af gerningsmændene. Men Holmes er ikke tilfreds.

01:20  

Sherlock Holmes (19)
Sherlock Holmes (19) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Tiggeren med det vansirede ansigt". Endnu engang drager Holmes og Watson på landet - denne gang for at undersøge en respektabel bedsteborgers mærkelige dobbeltliv.

02:15  

Herskab og tjenestefolk (55:68)
Herskab og tjenestefolk (55:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:05  

Herskab og tjenestefolk (56:68)
Herskab og tjenestefolk (56:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:55  

Når løverne kommer til byen
Når løverne kommer til byen I en løveflok er det hunnerne, der har bukserne på, og er der kun én han, bliver den kanøflet. Derfor skal der altid være mindst to hanner i en flok, så de kan hjælpe hinanden. Det handler denne udgave af Bag kulisserne i Zoo om. Odense Zoo skal have en ny løveflok, og det er ikke helt enkelt, for den nye, unge super-hanløve Congo savner simpelthen sin mor. Hos næsehornene i Aalborg savner man ikke Brutalis, men man har længe gerne villet have et nyt hannæsehorn. Nu får man drømmen opfyldt: Snoopy er på vej fra Zagreb. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 19.03.98

04:26  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

DR Friland: Så langt så godt (2:6)
DR Friland: Så langt så godt (2:6) Det er fire år siden Friland blev grundlagt med de første halmballer. Nu er det tid for status. Thomas var 24 år, da han faldt for ideen om at bygge en gældfri ungdomsbolig. Men lige inden første spadestik faldt han også for en sød pige. I udsendelsen afslører Thomas, hvorfor han i dag har eget halmhus, men ingen kæreste. Vært: Berit Wheler Sendt første gang 23.11.05

05:55  

Søren Ryge: Koklipperen fra Haugård
Søren Ryge: Koklipperen fra Haugård Haugård er en gård i Sønderjylland med 500 økologiske malkekøer. Vi følger livet på gården, og vi ser, hvordan køerne bliver klippet. Af Jens, der har klippet køer i 25 år. Sendt første gang 10.07.14

06:25  

80'erne tur/retur: 1984
80'erne tur/retur: 1984 I 80'erne tur retur skal vi på en rejse gennem et legendarisk årti. Denne gang tager vi et nostalgisk kig i bakspejlet på året 1984. Vi ser tilbage på store og små begivenheder, fra ind og udland. På Amager bliver rockeren Makrellen skudt ned, Buster Oregon Mortensen dukker op på TV og Danmark ryger hele vejen til semifinalen i EM.

06:55  

De britiske antikskatte (16:25)
De britiske antikskatte (16:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

07:50  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:20  

Vidunderbørn (3:5)
Vidunderbørn (3:5) Underholdningsshow for hele familien. I Vidunderbørn er alle sejl sat til for at vinde titlen som årets vidunderbarn og et legat på 50.000 kr. I denne uge træder de knalddygtige børn i deres læremestres fodspor. De seks læremestre fortæller om, hvad der har haft afgørende betydning for deres imponerende karriere. Balletdanseren Vilda rejser til Kiel, hvor læremester Peter Bo Bendixen er ved at sætte en storstilet ballet op. I showet optræder læremester og vidunderbarn sammen og giver den for fuld udblæsning i jagten på sejren. I dommerpanelet sidder blandt andre Philip Faber og Michael Bojesen. Og en veloplagt Søren Rasted er vært for begivenheden.

DR2

00:30  

Den hvide hund
Den hvide hund Midt om natten kører den unge skuespillerinde Julie en flot hvid schæferhund over. I stedet for at få hunden aflivet tager hun den med hjem for at passe og pleje den. Julie bliver rigtig glad for den omgængelige hund, indtil den en dag uden varsel angriber en af hendes kollegaer. Sammen med en dyretæmmer sætter hun sig for at finde ud af, hvad der har fået hunden til at gå amok. Julie Sawyer: Kristy McNichol. Dyretæmmeren: Paul Windfield. Dyrlæge: Vernon Weddle. Instruktion: Sam Fuller.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

08:15  

Danske Vidundere: Æbelø
Danske Vidundere: Æbelø I Danmark er der kun et sted, hvor man kan opleve det fænomen, at to øer hænger sammen via en navlestreng, og det er her på Æbelø, som ligger i et slags mini-vadehav 3.5 kilometer nord for Bogense på Fyn. Æbelø er helt speciel med sin unikke facon: Sten, grus og sand føres hele tiden rundt om øen og aflejres i en tange på øens sydlige del, og derfor har Æbelø denne helt specielle facon. Men den lille fredfyldte ø, som man kun kan komme til ved enten at sejle eller gå derover, gemmer også på andre interessante oplevelser: Ann Marker går en tur til Æbelø for at se på det specielle fænomen, at skoven falder i havet - bøgeskoven på øens nordlige skrænter står nemlig plantet med rødderne i Æbelø ler, som skrider ud i store plamager og trækker skoven med sig i faldet. På turen rundt får Ann Marker også besøg af Kirsten Omø, hvis forældre var bestyrere på øen i 1950erne, og hun kan fortælle om, hvordan det var at være teenager og bo så isoleret fra omverdenen uden tv og computer, men med ensomme naboer, som gik og drømte om at få både kæreste og klaver. Sendt første gang 01.08.06

08:45  

Danske Vidundere: Lille Vildmose
Danske Vidundere: Lille Vildmose Vi er i denne uge taget til Nordjylland - til Nordeuropas største højmose, Lille Vildmose. Området er en stor svamp, som er fem meter dyb og dækker et område på 23 kvadratkilometer - det svarer til 55 millioner skolesvampe. Mosen er dannet over 1200 år og består af spagnum-planter. Og selvom det er et af de mest næringsfattige områder i Danmark - er det også et af de allersmukkeste. Sendt første gang 10.12.07

DR3

00:10  

Hård udenpå (4:4)
Hård udenpå (4:4) Efter Simon er blevet single har friheden og kokainen taget overhånd, og han må bede om hjælp for ikke at ende i et svært misbrug. Martin er blev truet med en pistol, og nu vil han lægge sin livsstil om, men det er svært at ændre folks syn på en, når man stadig er tatoveret i ansigtet. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

00:40  

Rodløs (1:6)
Rodløs (1:6) I dette afsnit bliver Ali konfronteret med fortiden, da han skal flytte ind på et gammelt hospital. Anas kommer i voldsom kamp med en europamester. Og selvom Jacob ikke tør drømme om fremtiden, får han gang i festen til Distortion. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem drenge, som står overfor deres livs største udfordring: de skal finde sig selv og finde deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

01:10  

Superrig i nabokrig
Superrig i nabokrig Nabostrid kan skyldes alt fra høj musik til store træer, der skygger for solen. Her følger vi en række britiske stridigheder mellem yderst velhavende naboer, som er eskaleret. I velhaverkvarteret Kensington i London har Zipporah malet sit byhus stribet og har planer om at forvandle det til et luksuriøst palæ. Rigmanden Niall, som bor i huset ved siden af, og resten af nabolaget er ikke begejstrede for byggeplanerne og har af flere omgange forsøgt at stikke en kæp i hjulet. Denne strid er dog langtfra enestående.

01:55  

Tykke Ida (2:2)
Tykke Ida (2:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

02:25  

Romaerne kommer (1:4)
Romaerne kommer (1:4) De fyldte meget i medierne hen over foråret og sommeren. De er det mest udskældte, berygtede og sagnomspundne folkefærd i Europa, og det er stort set blevet tilladt at hade dem - de er minoriteternes minoritet, og de har været på en konstant rejse igennem flere hundrede år. Romaerne har levet i skyggerne og aldrig stukket hovedet frem, med mindre det var højst nødvendigt. Nu har DR3, igennem 10 måneder, helt unikt, fået indblik i en lille flok danske romaers liv - Et liv de har været vant til at holde skjult, fordi det altid har været den uskrevne regel i roma-miljøet og en absolut nødvendighed for at overleve i samfund fyldt med fordomme og had. De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. I afsnit 1 skal Lelo spille koncert i Sverige, og Suell arrangerer VM i gadefodbold, hvor han også selv stiller op og skal spille mod sidste års verdensmester.

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:30  

Blue Jasmine
Blue Jasmine Da Jasmines ægteskab med den rige forretningsmand Hal går itu, bryder hele hendes verden sammen. Pengene og den medfølgende status som overklasse-frue forsvinder, og så må Jasmine flytte ind hos sin søster i en beskeden lejlighed i San Francisco. Her forsøger hun at få styr på sit liv igen, men det er ikke let, når man er sin egen værste fjende. Cate Blanchett modtog en Oscar for sin præstation som Jasmine. Jasmine: Cate Blanchett. Ginger: Sally Hawkins. Hal: Alec Baldwin. Instruktion: Woody Allen.

02:05  

Kvinden han elskede
Kvinden han elskede Ludwig van Beethoven elskede musik, og han elskede kvinder. Men i det skjulte havde han en kærlighed så lidenskabelig, at han ved sin død efterlod et brev til sit livs elskede - uden at nævne navnet. Hans ven Anton Schindler vil opklare mysteriet og besøger kvinderne i Beethovens liv. Det bliver en rejse gennem den geniale komponists passioner, tragedier, romancer, storhed og fald. Ludwig van Beethoven. Gary Oldman. Anton Felix Schindler: Jeroen Krabbé. Anna Marie Erdödy: Isabella Rossellini. Instruktion: Bernard Rose.

04:00  

1001 gram
1001 gram Marie arbejder på det norske måleinstitut og betragter verden med en tilsvarende afmålthed. Maries far er instituttets ledende forsker. Da han bliver syg, må Marie i hans sted transportere en vægt på ét perfekt kilogram - Norges referencekilo - til et seminar i Paris. En tur, der bliver et gram eller to mere romantisk, end den tilknappede unge kvinde havde forestillet sig. Marie: Ane Dahl Torp. Pi: Laurent Stocker. Wenche: Hildegun Riise. Instruktion: Bent Hamer.

05:30  

Dagens sang: Sænk kun dit hoved
Dagens sang: Sænk kun dit hoved - sunget af et af DR's kor.

05:35  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Mit liv som Bent - Dansk hverdagskomedie (2:10)
Mit liv som Bent - Dansk hverdagskomedie (2:10) Ingeniørstuderende Bent Ruhof Olsen (Henrik Lykkegaard) har sat sig et nyt mål: Han vil have en kæreste! Han er fristet af den uopnåelige Ulla Karin (Andrea Vagn Jensen), men det bliver sygeplejeeleven Helle (Camilla Bendix), der lærer ham, hvad "scrotum" betyder...I dagens afsnit møder vi også den friske Lene Fisker(Kamilla Gregersen), der spreder godt humør på kollegiegangen. Til gengæld er humøret nærmest nulstillet, da Bent vender hjem til Års ved juletid. Manus & instruktion: Jens Folmer Jepsen. Sendt første gang 2001

06:30  

Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (3:10)
Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (3:10) Det knaser ikke bare i Bents kæresteforhold, men også i tidens parforhold. Derfor kan Bent ernære sig som privatdetektiv med utroskab som speciale. En practical joke fører til et længe ventet opgør mellem Bent (Henrik Lykkegaard) og hans dominerende mor (Birthe Neumann). Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Sendt første gang 2001

07:00  

Landsbyen (21:44)
Landsbyen (21:44) Mens Bjarne våger hos sin mor på hospitalet, presser Johannes på for, at Ingeborg skal forsone sig med Esther. Mille flytter ind hos Karen og får besøg af Ulrik, som kommer med et tilbud. Karen udfordrer Frank på pengepungen - men Frank opsøger Sanne og får en god idé. Eva forsøger at få Aksel til at hjælpe deres naboer, som er truet af tvangsauktion. Imens begynder Bjarne sit hævntogt mod familien Andersen. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Karl: Preben Ravn. Desuden medvirker: Michelle Bjørn-Andersen, Kurt Ravn, Grethe Holmer, Rikke Wølck, Vibeke Hastrup, Jan Jørgensen og Troels II Munk. Manus: John Stefan Olsen og Peter Thorsboe. Instruktion: Niels Gråbøl. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995

07:30  

Landsbyen (22:44)
Landsbyen (22:44) Frank og Matisen møder politisk modstand i forbindelse med deres indkøbscenter - men den største trussel kommer fra en anden kant. Bjarne får et tilbud fra sin bankdirektør - og giver selv et forbløffende godt tilbud til den lokale elinstallatør, som også er byrådsmedlem. Mille mangler penge og opsøger Ulrik. Ingeborg får munden på gled, da Johannes blander sig i hendes sager. Karen er i offensiven overfor Frank. Hvad siger Frank? Og hvad siger Sanne? Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Julie: Marie Ingerslev. Karl: Preben Ravn. Desuden medvirker: Lotte Olsen, Peter Schrøder, Michelle Bjørn-Andersen, Kurt Ravn, Vibeke Hastrup, Hans Henrik Bærentsen, John Hahn-Petersen og Claus Bue. Manus: Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Gråbøl. Foto: Henrik Herbert. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1995

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Underlige aftenlufte
Dagens sang: Underlige aftenlufte - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Gershøj Kirke
Gudstjeneste fra Gershøj Kirke Sognepræst Helene W. Rasmussen, Gershøj og Sæby sogne, er liturg og prædikant i gudstjenesten 23. søndag efter Trinitatis fra Gershøj kirke 10 km nordvest for Roskilde. I gudstjenesten vil der være tekster profeten Amos om mennesker, hvor magten og overtaget er steget dem til hovedet, og som primært er optaget af én ting: Størst muligt overskud til sig selv. Evangelisten Matthæus fortæller om farisæernes forsøg på at stille Jesus overfor valget mellem at lægge loyaliteten hos Gud eller hos kejseren, den himmelske eller den jordiske magt og myndighed I Gudstjenesten, der har JORD som tema, medvirker også lokale kor og menigheder.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Vandfrø

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Kampen (15)
Kampen (15) Kampen mod pinlig-far.

07:05  

Kolonien - Ulykken (20)
Kolonien - Ulykken (20) Albert og Viktoria sætter båden i vandet og vil ikke sejle uden de andre. Sille er fanget på lejrskolen, men Sille narrer Niklas og stjæler kraniet og ender med køre galt i autocamperen.

07:20  

Vi' bare bjørne (22)
Vi' bare bjørne (22)

07:30  

The Next Step III (1)
The Next Step III (1) Hjemkomst?

07:50  

Freaktown (14)
Freaktown (14) Et farligt stævnemøde

08:04  

Mønk
Mønk

08:07  

Mønk
Mønk

08:10  

Nina Patalo
Nina Patalo

08:15  

Ramasjangskolen
Ramasjangskolen Årets skole Dagen i dag er dagen, hvor det afgøres, hvilken skole der skal kåres til årets skole. Ramasjangskolens inspektør er bristefærdig af forventning, men intet er sikkert endnu. Emil, Mads og Tobias fra Stolpedals Skolen i Aalborg skal forsøge at vinde en billet til den store årsfest til sig selv og deres klasse, men først skal de bestå to sære fag og den svære eksamen. Det er i hvert fald det alle håber, på en dag, hvor ministeren - måske - langt om længe kommer i egen høje person.

08:40  

Backstage II (10)
Backstage II (10) Den spejlæggede tvilling: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I tiende afsnit har Lulu fået en kæmpe bums på næsen og kan derfor ikke være med i dagens afsnit Skadestuen. Hun foreslår istedet at hendes tvillingesøster Bibi bliver hendes stedfortræder - men Bibi viser sig ikke helt at ligne Lulu som håbet.

08:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Tilbage til dammen

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II De knækkede sten.

05:30  

Hjørne Bjørne III (21)
Hjørne Bjørne III (21)

05:35  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Fridas småkagetøjskab Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

06:05  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20) Jordbær-soufflé

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Krympeforestillingen

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Frugtfest på Solbakken

06:30  

Mumitroldene (40)
Mumitroldene (40) Den venlige vampyr

06:40  

Grinebider
Grinebider Det store kram

06:45  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

06:55  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. I hvert afsnit besøger værten Stefan et nyt quizdyr, som får chancen for at vinde en flot præmie. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15) Store sten

07:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (11)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (11) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

07:35  

F for Får (18)
F for Får (18) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris VI (12)
Gurli Gris VI (12) Ferie i solen

07:50  

Gurli Gris VI (13)
Gurli Gris VI (13) Slutningen på ferien

07:55  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

08:05  

Morten Skildpadde (19)
Morten Skildpadde (19) Morten og cirkusnummeret

08:30  

Sofus II (1)
Sofus II (1) Sofus lander hos Niinu, der bor med sin familie i Grønland. Niinu skal sammen med sin fætter Duda prøve at køre en rigtig hundeslæde. Men når de store slædehunde gør meget højt, er det godt at have en voksen til at hjælpe sig. Niinu giver Sofus en farvelgave, så han ikke fryser i den dybe sne.

08:45  

Mit kæledyr - en fisk
Mit kæledyr - en fisk Iben er 7 år og drømmer om at få akvarie-fisk. I dag får hun besøg af 8-årige Frederik, der ved alt om, hvordan man passer sådan nogle størrelser. Ibens mor og far kigger med og vurderer, om Iben måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

08:55  

Minisekterne (32)
Minisekterne (32) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:20  

Kål eller kanyle (2:6)
Kål eller kanyle (2:6) I det andet program i serien "Kål eller kanyle" følger vi 53-årige Kurt og 45-årige Pia. Mens Kurt føler sig som 'den gamle' på jobbet, så har træthedstegnene for alvor sat sine spor i ansigtet hos Pia efter et hårdt familieliv. Kurt går kanylevejen og får behandlinger af hudlæge Jørgen Esmann. Pia får hjælp af livsstilscoach Thorbjörg Hafsteinsdottir. Men hvad virker bedst - Kål eller kanyle?

09:45  

Hjemmefronten (4:6)
Hjemmefronten (4:6) 2. Verdenskrig kaster lange skygger over en engelsk landsby. Mændene drager i krig, og kvinderne må kæmpe en sej kamp for at få livet til at fungere på hjemmefronten.

10:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:30  

Antikkrejlerne (61)
Antikkrejlerne (61) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (62)
Antikkrejlerne (62) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Urt: hvidløg
Urt: hvidløg En af de rigtig gamle lægeplanter er hvidløg. Man kan læse om den i 4. Mosebog, og dens kulturhistorie vidner om et enormt potentiale. Forskerne i dag er også overbeviste, hvidløg styrker immunsystemet og kredsløbet. Urte-terapeut Rikke Goerlich viser, hvordan du selv kan få glæde af løget i husapoteket. Hun er taget en tur til Fakse, hvor hvidløgsmarken er i fuldt flor. Tilrettelæggelse: Jes Thomsen. Sendt første gang 24.07.06

09:35  

Urt: røllike
Urt: røllike Lægeplanter har for længst fundet vej til medicinskabet, og mange af dem gror rigtig godt i Danmark. Urte-terapeut Rikke Goerlich er taget til Lejre for at kigge nærmere på rølliken. Hun ser tilbage på de gamle medicineres traditionelle brug af planten og på nutidens forskning. Rikke giver desuden praktiske anvisninger på, hvordan du selv kan bruge røllike i dit husapotek. Tilrettelæggelse: Birgitte Hornhaver Sendt første gang 04.09.06

09:55  

Savnet (5:5)
Savnet (5:5) Dokumentarserie om den frivillige organisation Missing People. En kvinde forsvinder fra sin ældrebolig i Lund, og sammen med politi og hjemmeværn går Missing People ind i eftersøgningen. Efter tre dage må politiet give op, men Missing People fortsætter og tilkalder forstærkning fra hele landet. Nordvision fra Sverige.

10:55  

Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (1:2)
Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (1:2) Jan Gintberg er taget til kommunalvalg rundt om i Danmark. Her finder han frem til landets største valgblyant, overværer et dramatisk byrådsmøde i Vejle, og så opdager han, at de på Mandø afholder valget på en helt speciel måde. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

11:25  

Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (2:2)
Gintberg på Kanten - Kommunalvalg (2:2) Jan Gintberg fortsætter sin tur rundt i det kommunale valglandskab. Her tager han til Samsø og møder Danmarks eneste hollandske borgmester, besøger et nervepirrende konservativt, sideordnet opstillingsmøde, og så følger Jan lige i hælene på Sunshine Partiets spidskandidat i kampen for mindre kalk i drikkevandet. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

11:55  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

DR3

09:20  

Tykke Ida (2:2)
Tykke Ida (2:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

09:50  

Romaerne kommer (1:4)
Romaerne kommer (1:4) De fyldte meget i medierne hen over foråret og sommeren. De er det mest udskældte, berygtede og sagnomspundne folkefærd i Europa, og det er stort set blevet tilladt at hade dem - de er minoriteternes minoritet, og de har været på en konstant rejse igennem flere hundrede år. Romaerne har levet i skyggerne og aldrig stukket hovedet frem, med mindre det var højst nødvendigt. Nu har DR3, igennem 10 måneder, helt unikt, fået indblik i en lille flok danske romaers liv - Et liv de har været vant til at holde skjult, fordi det altid har været den uskrevne regel i roma-miljøet og en absolut nødvendighed for at overleve i samfund fyldt med fordomme og had. De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. I afsnit 1 skal Lelo spille koncert i Sverige, og Suell arrangerer VM i gadefodbold, hvor han også selv stiller op og skal spille mod sidste års verdensmester.

10:20  

Billet til Kærlighed II (1:6)
Billet til Kærlighed II (1:6) Singlen Tina havde hele pakken - forlovelse, hus og stationcar. Nu er hun klar til at finde kærligheden igen. Berta har ikke et særlig stort netværk, hvilket gør det svært at finde en kæreste. Og så er der Anders, som har været single i 4 år, måske fordi han stiller meget høje krav både til omverdenen og sig selv. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

10:50  

Gadget Man III (6:8)
Gadget Man III (6:8) Kig med og få de ultimative tips til, hvordan du kan pimpe dit hjem, når gadget-entusiasten Richard Ayoade præsenterer de vildeste bolig-gadgets til dato.

11:15  

Gadget Man III (7:8)
Gadget Man III (7:8) Gadgets gør livet nemmere og sjovere. Men kan gadgets også ligefrem gøre os skarpere? Det vil gadget-entusiasten Richard Ayoade teste med hjælp fra tv-personligheden Eamonn Holmes og skuespilleren Richard E. Grant.

11:40  

Rejsen til Mars (5:6)
Rejsen til Mars (5:6) De barske omgivelser på Mars øger det mentale pres på mandskabet. I nutiden studerer forskerne betydningen af ekstrem isolation som forberedelse til en fremtidig ekspedition til Mars.

DR K

09:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal fra 1998 med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. tyske soldater og britiske statsborgere, klude, der bliver til vat, en prins, der pavestolt inspicerer sit land nedefra, om kongeligt guld og elfenben, kongelige perler, krystaller og ædelstene, tilmed i farver, om sporvognens fremtid, om Carlsen, der altid var go', om østtyskere, der stormer en vesttysk ambassade, om en kendt dansk politiker på kanten af sin karriere, og om fodbold og litteratur. Sendt første gang 1998

09:40  

Rejsen langs Norges kyst (6:10)
Rejsen langs Norges kyst (6:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går - denne gang i den gamle båd "Nybakk" - langs hele Mørekysten, og her er der smuk natur og interessante oplevelser at hente. Nordvision fra Norge.

10:20  

Rejsen langs Norges kyst (7:10)
Rejsen langs Norges kyst (7:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen i dag bliver med den gamle båd "Hardsjø", hvor skipper Magnus Stangeland står ved roret. Vi skal fra fiskerbyen Måløy til den store Austevoll Kommune. Der bliver sang og musik, snak om olie, gas, hjorte og fisk - og meget andet. Nordvision fra Norge.

11:00  

I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst
I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I middelalderen tog Valdemar Den Store på korstog mod de hedenske vendere på Rügen i det nordtyske år efter år. Ét år satte han al sin styrke ind mod hedningene og brugte de kolossale kastemaskiner, bliderne. Men lykkedes strategien? Og hvordan er det at betjene middelalderens voldsomme krigsmaskiner?

11:40  

I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København
I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1659 var Danmarks eksistens på spil, da svenskerne havde taget hele landet på nær København. Borgerne måtte sammen med soldaterne redde hovedstaden fra svenskernes stormløb. En ny metode skulle gøre borgere og bønder til soldater på kort tid. Men kan 1600-tals eksercits skabe effektive soldater? Og kan datidens geværer - musketterne - ramme når det gælder?

DR Ultra

09:05  

Store Nørd i militæret (2)
Store Nørd i militæret (2) Storenørderne Kåre og Emil deltager på hver sit hold i en stor militærøvelse med Flyvevåbnet. Kåre "styrter ned" med helikopter bag fjendens linjer, og sammen med to allierede soldater, må han kæmpe sig vej til et sikkert sted, hvor de kan blive samlet op af specialstyrker i flyvevåbnets største helikopter. Emil og de andre fjender, jagter ham dag og nat med både termisk-kikkert, schæferhunde og militærkøretøjer - mon Kåre og soldaterkammeraterne klarer øvelsen?

09:25  

Jeg vil være fodboldstjerne (2)
Jeg vil være fodboldstjerne (2) Vi møder 15-årige Anton, der til dagligt spiller i Brøndby. Han sidder i toget på vej til DBUs træningsbaner, hvor landstræner Per Holm skal fortælle de sidste drenge, hvem der er med på U16 landsholdet - og der er ikke ret mange pladser tilbage! Det er rigtig svært at komme på holdet, og Antons nervøsitet stiger. Nogle af drengene bliver valgt fra, mens andre kommer igennem nåleøjet. Vennerne Christian og Benjamin kæmper også for at få lov til at spille på U16 landsholdet. Vi er med til deres sejre og deres nederlag - når de scorer og bliver skadet - i tykt og tyndt på vej mod drømmen om at blive fodboldstjerner.

09:40  

Mission: Eftersidning I (18)
Mission: Eftersidning I (18) Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:00  

Mission: Eftersidning I (19)
Mission: Eftersidning I (19) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

10:20  

Go' lorte weekend
Go' lorte weekend Vejrværten Stief er voldsomt ked af det. Hans kæreste Angelica har taget sin gode paryk og er gået fra ham. Christian og Rasmus prøver at få ham i bedre humør ved at kilde ham. Det viser sig at være en dårlig ide. Revystjernen Jørgen Ryg og Majoren kommer også forbi med rigtig sjove historier fra gamle dage, og så er der et interview med en skuffet fransk hotdog. Se Christian Trangbæk, Rasmus Bruun og Frederik Cilius på meget slap line.

10:55  

Sleepover - Zoologisk museum
Sleepover - Zoologisk museum Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Zoologisk Museum, hvor de blandt andet får sat ord på, hvad de betyder for hinanden, og desuden får en snak om spøgelser og død.

11:10  

Byt familien (7)
Byt familien (7) Anna bor landligt på Nordlangeland og går i en klasse med kun 7 elever. Annas mor er også hendes lærer. Laura kommer fra Kastrup og er elitesvømmer. Hun svømmer 6 gange om ugen og drømmer om at vinde et OL. Anna og Laura bytter familie. Anna prøver kræfter med den krævende morgentræning kl. 5. Laura kommer på jagt og spiser for første gang et dyr, hun har været med til at skyde og rense.

11:35  

Verdens bedste quiz I (11)
Verdens bedste quiz I (11) ALLE danske børn kan være med i VERDENS BEDSTE QUIZ, når Joakim Ingversen byder indenfor i sit outstanding quizstudie. 15 minutter med fuld knald på. Ikke en flue får lov til at hvile på væggen, og quizrunderne er udfordrende, spændende og rigtig dumme... De to deltagere i studiet får i denne internationale uge hjælp fra HELE VERDEN, når fire børn og en hemmelig gæst sidder klar foran deres webcam. Se med i aften, hvor Nattali og Yasmin skal regne ud, om kendte personer er "Lig eller Levende", og hvor hjemmehjælperne skal have det lange ben foran, når de dyster i "Hvem henter først" Vinderen går hjem med 350 kr. og den eftertragtede og helt unikke t-shirt, som alle drømmer om.

11:50  

Pubertetsguiden (3)
Pubertetsguiden (3) Christian har altid godt kunnet tænke sig at have en anden stil - så han prøver at blive lavet om til en helt anden type - men passer det overhovedet til ham? Det får du svar på i Pubertetsguiden, hvor Emilie også fortæller om drenges pubertet, og vores kærestepar fortæller om, hvordan det er at blive forelsket.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med tal
Skæg med tal Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være dykker. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "10", hvor der serveres lækker hjemmelavet chokoladekage. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Slange Kan det virkelig passe, at slangen lugter med tungen? Ta' med Lille Nørd på slangeeventyr og se, om Anders og Katrine er ligeså gode som snogen til at fange fisk i vandet.

10:00  

Vilde venner III (7)
Vilde venner III (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Adam og Camille, der har vagten i klubhuset. Der skal gøres rent i et rottebur, de skal bygge et hus til en gruppe flagermus og de skal hjælpe en gås, som er kommet slemt til skade i en skolegård.

10:20  

Kiwi & Strit (11)
Kiwi & Strit (11) Kiwi og Strit bliver vækket om natten af en ko fra skoven. Koen er vågen om natten og sover om dagen. Kiwi og Strit skal have vendt hans vaner, så de kan få deres nattesøvn....

10:25  

Kiwi & Strit (12)
Kiwi & Strit (12) Kiwi, på sin skinnende, hurtige cykel, udfordrer Strit , med sin langsomme børnecykel, til et ræs. Af mystiske årsager bliver Strit ved med at vinde...

10:30  

Kaj og Andrea som babyer - nok engang!
Kaj og Andrea som babyer - nok engang! Karla mangler arbejde, så Kaj og Andrea spiller babyer, der skal "babysittes" mod betaling! Karla fortæller om dengang, Kaj og Andrea var RIGTIGE babyer - og hun skulle passe dem første - og sidste gang! Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

11:15  

Det kongelige spektakel (9:10)
Det kongelige spektakel (9:10) Spektaklet er stadig gået i stå på den globale skrotplads. Der skal vaskes op i Det Kongelige Spektakel, så Prinsesse Habibi bliver under protester udstyret med børste og balje! Men da Habibi opdager, at både Leo og Villy har snydt sig fra at tage opvasken, beslutter hun sig for at snyde sig syg - med røde pletter i hovedet! Pludselig har Villy og Leo også røde pletter - men mon de også har snydt? Luni har en kur, der kan kurere dem alle!

11:30  

Ramasjang Mysteriet II (4)
Ramasjang Mysteriet II (4) Hvor er Onkel Rejes pibe? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven (2:11)
Bonderøven (2:11) På Kastaniegården vokser kaninerne og de søde ærter, hesten Solvej harver, og det nye bjælkeloft over stalden samles med franske låse. Tilrettelæggelse: Peter Wath, Pia Kjeldsen, Mogens Elbæk.

12:25  

Kender Du Typen? (1)
Kender Du Typen? (1) I aftenens program griber Mads Steffensen en pensel og maler orange på en kendt danskers lilla badeværelse. Hvilken kendt hovedperson er ok med at få spontan-malet sit hjem på den måde? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

13:10  

Hammerslag 2014 ( 14)
Hammerslag 2014 ( 14) Hammerslag er i aften taget til Fyn. Første stop er i Faaborg - her venter mæglerne en bolig med en have, der er noget ud over det sædvanlige. Næste stop er i det sydøstlige hjørne af Fyn - i Svendborg. Hvad mon 125 flotte kvadratmeter koster på disse kanter? Vi slutter aftenens Hammerslag i Odense - i forstaden Dalum. Her skal mæglerne gætte prisen på en gennemrenoveret villa. Sendt første gang 21.10.14

13:55  

Hammerslag 2014 ( 15)
Hammerslag 2014 ( 15) Denne aftens udgave af Hammerslag starter på toppen af Danmark. Første stop er lidt udenfor Frederikshavn. Her venter mæglerne en spændende landejendom med en unik beliggenhed. Næste stop er i Hasseris, et af de bedre kvarterer i Nordjylland, få kilometer fra Aalborg centrum. Men hvad betyder det for prisen? Vi slutter aftenen midt i Aalborg - i en lejlighed på mere end 300 m2! Husk at se - og gætte med.

14:40  

Taggart: Omgivet af svig (2:3)
Taggart: Omgivet af svig (2:3) Et tip fra en togkonduktør fører til anholdelsen af juveleren Maurice Newman. Samtidig tilspidses konflikten mellem Barry Richards og Jamie O'Haras konkurrerende renovationsfirmaer. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion. Mike Vardy.

DR2

12:40  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

13:10  

Jimmys australske madeventyr (1:3)
Jimmys australske madeventyr (1:3) Madeksperten Jimmy Doherty er rejst til Australien for at udforske kontinentets vilde planter, dyr og den madkultur, det har skabt. På en actionfyldt rejse gennem det vestlige Australien og det nordlige territorium står han både ansigt til ansigt med saltvandskrokodiller og skaffer kængurupølser til madlavningen, som han får hjælp til af nogle af landets bedste kokke, aboriginere og virkelighedens Crocodile Dundee.

13:55  

Jimmys australske madeventyr (2:3)
Jimmys australske madeventyr (2:3) Madeksperten Jimmy Doherty er rejst til Australien for at udforske kontinentets vilde planter, dyr og den madkultur, det har skabt. I det sydlige Australien møder Jimmy til sin overraskelse australske kameldrivere og deres ørkenkost. Han bliver præsenteret for en helt ny art, et limonadetræ, og bliver cowboy for en dag i jagten på Australiens mest berømte oksekød.

14:40  

Jimmys australske madeventyr (3:3)
Jimmys australske madeventyr (3:3) Jimmy undersøger, hvordan det australske køkken har udviklet sig gennem tiden. I Kimberley Bay-regionen smager han en nyskabelse, udviklet af en foretagsom landmand og forsøger sig med en traditionel mudderkrabbefangst. I Darwin prøver han et fusionskøkken, der smager af både den græske og asiatiske indvandring. Og efter en trøffeljagt, slutter han med den mest australske af alle australske madoplevelser - grillfest på stranden.

DR3

12:30  

Mit liv er stjålet (2:6)
Mit liv er stjålet (2:6) Journalist Sisse Sejr-Nørgaard bestemmer sig for at gå på opdagelse i den mindre fede side af vores liv på de sociale medier og nettet både på egen krop og hos nogle af dem, der har været udsat for misbrug. Hun prøver at finde personerne bag de nederen, falske sexsider den 17-årige Celine bliver generet af. Og kommer på sporet af et større lovescam med radiovært og DJ, Dan Rachlin som hovedperson.

13:00  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (1:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (1:4) Siri har ADHD og borderline og har svært ved autoriteter. Derfor leder hun efter et lokale til sin egen skønhedssalon, hvor hun selv kan bestemme sine arbejdstider. Hun skal til reality awards for at networke med andre fra skønheds-branchen, men hendes diagnoser spænder ben for hende. Siri er en pige fra blokken, der har et talent og en passion. Hun elsker skønhed og at smuksere andre. Hun vil ikke ende på sofaen, men drømmer om at få sin egen skønhedssalon og blive fri af kontanthjælpen. Hun vil blive til noget, som hun kan være stolt af og se tilbage på, når hun engang får børn og børnebørn - men det er ikke så let, når man kommer fra blokken og har en masse lort med i bagagen.

13:30  

Doctor Who - Doktoren, enken og klædeskabet
Doctor Who - Doktoren, enken og klædeskabet Juleaften 1938 kommer Madge Arwell en kvæstet rumengel til hjælp. Englen lover at gengælde hendes venlighed, hvis hun en dag får brug for det. Tre år senere tager Madge væk fra et krigshærget London. Hun har fået besked om, at hendes pilot-mand er blevet skudt ned, men hun er fast besluttet på at give sine to børn en eventyrlig jul alligevel. Det får de. Ikke mindst takket være en vis "rumengel".

14:30  

Happy Endings
Happy Endings Mamie afpresses af filmmageren Nicky, der hævder, at han kender hendes bortadopterede søn - og han vil kun føre dem sammen, hvis hun lader ham filme deres gensyn. Charley er sikker på, at det lesbiske par Pam og Dianas toårige søn stammer fra hans kærestes sæd - og nu er det på tide at sætte tingene på plads. Jude finder sammen med bøssen Otis - men forfører også hans rige far. Mamie: Lisa Kudrow. Charley: Steve Coogan. Jude: Maggie Gyllenhaal. Instruktion: Don Roos.

DR K

12:20  

I den bedste mening - De spastiske børn (5:5)
I den bedste mening - De spastiske børn (5:5) Det er i 1960'erne, det er velfærdsstatens storhedstid, og lægevidenskaben har gjort epokegørende fremskridt. Lægen var næsten lig med gudelig kunnen og magt, og der er ingen, som siger ham imod, men mange behandlingsformer og operationer er på et begynderstadie. Lægerne prøver sig frem, og nogle patienter kommer til at betale en høj pris. Lars Bremer er bare en af flere hundrede børn med spastiske lammelser, der gennem barndommen bliver udsat for gentagne operationer og smertefulde behandlinger på hospitalet. Uden deres forældre og alt for ofte forgæves. Det sker i den bedste mening. Anna-Katrin Nørgaard Sendt første gang 06.03.11

12:55  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var En quiz om årstal med Gorm som vært. Sendt første gang 1995.

13:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var En quiz om årstal med Gorm som vært. Sendt første gang 1995.

14:20  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Rudolf Hess
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - Rudolf Hess Den 17. august 1987 hængte Hitlers stedfortræder, den da 93 årige mentalt svækkede, Rudolf Hess, sig i sin celle i Spandau-fængslet i Berlin. Hess havde på det tidspunkt siddet i fængsel i 46 år, men hans liv var stadig gådefyldt. Hvorfor fløj han ene mand i et fly til Skotland på en angivelig hemmelig mission. Ville han søge separatfred med Storbritannien? Og begik han selvmord - eller blev ham myrdet?

DR Ultra

12:10  

Citybois - Det vi gør (1:4)
Citybois - Det vi gør (1:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X Factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I første program følger ULTRA eksklusivt Citybois før, under og efter den udsolgte koncert i Falkoner-salen. Vi er med backstage, når Anthon og Thor optræder i landsdækkende TV-shows og når de slapper af uden mikrofoner og pigeskrig. De svarer på spørgsmål, som deres fans har stillet på de sociale medier - og så er vi med, når drengene overrasker deres X Factor-mentor, Thomas Blachman.

12:35  

Unik (18)
Unik (18) Værten Sofie Linde synes selv, hun var en lunken leverpostej som barn, og derfor er hun på jagt efter helt unikke børn, som lever et anderledes liv.

13:00  

Braceface (23)
Braceface (23) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:20  

Braceface (24)
Braceface (24) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:40  

Dagens ret: Fiskefrikadeller
Dagens ret: Fiskefrikadeller Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade I dag laver Jose og Chris sommerminder på en mad. Vi skal tilbage til sommerferien hos farmor ved havet i Danmark og smage på fiskefrikadeller med næsten hjemmelavet remoulade. Pigerne pifter en helt almindelig fiskefars op så det bliver forvandlet til de lækreste deller.

13:50  

Klassen - Gruppebilledet (5)
Klassen - Gruppebilledet (5) Får Emma flest likes for sit gruppebillede? Kun de sejeste må være med Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Klassen - Den nye dreng (6)
Klassen - Den nye dreng (6) Den rige dreng Cornelius starter i klassen. Sara bliver tvunget til at vise ham rundt. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:10  

Ultras Sorte Kageshow II (3)
Ultras Sorte Kageshow II (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal Karl og Jonathan dyste mod Amalie og Stina. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

14:40  

The Next Step III (1)
The Next Step III (1) Hjemkomst?

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Er det bedre at være lille og svag, end stor og stærk? Bamse: Morten Eisner. Ælling: Joan Bentsen. Luna: Alberte Winding. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Skæg med matematik (8)
Skæg med matematik (8) Hr. Skæg holder undervandsfest, synger en sang om de mange former for former, konkurrerer i sækkeløb og besøger etagerne for Hø & Nål samt Kaktus & Balloner i Det Lille Storcenter.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

13:30  

Det mindste kongerige i verden (6)
Det mindste kongerige i verden (6) Festmiddag I Det mindste kongerige i verden, har troldmanden Pokus og Kongen travlt med at lære Prinsesse Krinoline alt, hun skal lære, for at blive en god dronning. Det kan godt være lidt kedeligt, men da Krinoline pludseligt får en baronesse til festmiddag, sker der endelig noget spændende.

13:45  

Minisekterne (50)
Minisekterne (50) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (51)
Minisekterne (51) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn IV (6)
Sikker & Søn IV (6) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sit helt eget hospital. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På sin 16-års fødselsdag får Den lille Havfrue endelig lov at komme op på land. Men da hun forelsker sig i en prins, må hun vælge: vil hun blive hos ham og til gengæld miste sin smukke stemme? Eller forlade ham for altid?

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (32): Mord efter bogen
Kriminalkommissær Barnaby (32): Mord efter bogen "Mord efter bogen". Den 12. årlige litteraturfestival i landsbyen Midsomer St Michael kommer rigtig dårligt fra start. For allerede på festivalens førstedag findes den lokale forfatter Richard Rackham myrdet i sit hjem. På trods af tragedien bestemmer arrangørerne sig for at gennemføre festivalen, men måske er det en forkert beslutning. For snart må Barnaby og Scott efterforske ikke bare ét, men to mord. Barnaby: John Nettles. Scott: John Hopkins. Jezebel Tripp: Emma Buckley. Instruktion: Peter Smith.

17:05  

Store forretninger II (7:10)
Store forretninger II (7:10) Det er turbulente tider i Selfridge's. Henri er blevet anholdt af politiet, mistænkt for at være tysk spion. Og mens Harry selv er på hemmelig spion-mission i Tyskland, havner han i avisernes overskrifter - beskyldt for at have solgt defekt udstyr til den britiske hær.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Den intelligente skyskraber
Den intelligente skyskraber Skyskraberen Pearl River Tower, som er ved at blive bygget i Guangzhou i Kina, er den første af en ny generation af 'intelligente' bygninger. Skyskraberen vil, når den er færdig, bruge mindre end halvdelen af den energimængde, almindelige skyskrabere bruger og vil benytte naturens kræfter til at producere energi til eget behov. Pearl River Tower bliver en af de mest energivenlige bygninger i verden, og med sit revolutionerende nye design sætter skyskraberen standarden for fremtidens bygninger.

16:15  

Rejsen til midnatssolens rige (1:3)
Rejsen til midnatssolens rige (1:3) Her kommer vi med på en rejse gennem den arktiske vinter fra Skandinavien til det nordlige af Canada. Uforudsigeligt vejr og temperaturer langt under frysepunktet er hverdag på disse kanter. Rejsen starter i det nordligste af Norge, hvor turen går forbi havnebyen Narvik, en gruppe vinterbadere i Tromsø og den første solopgang i Svallboard i 113 dage.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:35  

Verdens mærkeligste skabninger II (4:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (4:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Hvorfor var en australsk by plaget af kæmpeflagermus? Hvorfor strandede så mange kaskelothvaler i Vesterhavet i 2015? Og kan en robot være med til at redde the Great Barrier Reef?

17:25  

Superrig i nabokrig
Superrig i nabokrig Nabostrid kan skyldes alt fra høj musik til store træer, der skygger for solen. Her følger vi en række britiske stridigheder mellem yderst velhavende naboer, som er eskaleret. I velhaverkvarteret Kensington i London har Zipporah malet sit byhus stribet og har planer om at forvandle det til et luksuriøst palæ. Rigmanden Niall, som bor i huset ved siden af, og resten af nabolaget er ikke begejstrede for byggeplanerne og har af flere omgange forsøgt at stikke en kæp i hjulet. Denne strid er dog langtfra enestående.

DR K

15:10  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - gåden om U-513
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - gåden om U-513 Den 27. juli 1943 opdagede et amerikansk patruljefly en tysk ubåd på overfladen og bombede den, før den kunne dykke. Ubåden, U-513, sank og 46 af besætningen omkom, kun syv mænd overlevede. Den nøjagtige position og hændelsesforløb har hidtil været ukendt, men i foråret 2012 lykkedes det eventyreren Vilfrado Schürmann at lokalisere vraget ud for den brasilianske kyst.

16:05  

Galskab - Dårekisten
Galskab - Dårekisten Madam Aagaard dør i dårekiste i 1799 efter at have været indlagt i 20 år. Hendes knæ er låst fast under hagen og kan derfor ikke længere rettes ud. Det er hendes mand, en respekteret og formuende tehandler fra St. Kongensgade, som har fået hende indlagt fordi han mener hun er gal og aggressiv. Dårekisten var det sted man placerede den slags. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

16:45  

Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen
Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen I 1828 forsøger overlægen på Sankt Hans Hospital, at banke galskaben ud af patienterne. De var selv skyld i deres galskab, mente han. De var jo blot usle onde dyr, der havde levet et moralsk forkert liv. Frydendahl, en jurastudent og indlagt på grund af melankoli gør oprør. Det får den betydning at behandlingen af sindslidende ændrer sig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

17:25  

Amerikanske dollarprinsesser (4:4)
Amerikanske dollarprinsesser (4:4) Nancy Astor, Nancy Lancaster og Pauline Rothschild livsvalg kom til at betyde en hel del for generationerne efter dem. Nancy Astor som i 1919, trods sin amerikanske herkomst, bliver valgt som den første kvinde til det britiske parlament. Nancy Lancaster, der bliver opfinder af 'English Country House look' og et af det 20. århundredes store designere, og Pauline Rothschild, der bliver modedesigner og et stilikon.

DR Ultra

15:00  

Freaktown (30)
Freaktown (30) Snalleren

15:15  

Freaktown (31)
Freaktown (31) Sengemonsteret

15:25  

Mission: Eftersidning II (13)
Mission: Eftersidning II (13)

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

16:20  

Thunderbirds (9)
Thunderbirds (9) Solstorm

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Vi' bare bjørne II (8)
Vi' bare bjørne II (8)

17:40  

Kolonien - Ulykken (20)
Kolonien - Ulykken (20) Albert og Viktoria sætter båden i vandet og vil ikke sejle uden de andre. Sille er fanget på lejrskolen, men Sille narrer Niklas og stjæler kraniet og ender med køre galt i autocamperen.

17:50  

Kolonien - Det store opgør (21)
Kolonien - Det store opgør (21) Albert og Viktoria prøver at få den syge Sille ned til båden, men Milan opdager dem. Milan vil sejle til fastlandet sammen med Niklas og Carl, men så træder Albert i karakter og forsøger at forhindre det.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16) Sarah bliver forkølet

15:05  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17) Farvebåndssøstrene

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Ballonballade

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Glitrende Glimte

15:40  

Gurli Gris VI (20)
Gurli Gris VI (20) Gustavs ballon

15:45  

Gurli Gris VI (21)
Gurli Gris VI (21) Piratskatte

15:50  

Chuggington
Chuggington Redningsaktion ved Stenbakken

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilsons blus i skoven

16:10  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

16:15  

Mashas eventyr (22)
Mashas eventyr (22) Ræven og kagerullen

16:20  

Morten Skildpadde (19)
Morten Skildpadde (19) Morten og cirkusnummeret

16:45  

Yakari III (21)
Yakari III (21)

17:00  

Hr. Skæg i Indonesien (1)
Hr. Skæg i Indonesien (1) Hr. Skæg troede at han kendte alle børn - men så gik det op for ham at han kun kender de danske børn. Nu er han taget til Indonesien for at finde ud af hvordan børn lever på den anden side af verden, hvordan de bor, hvor de går i skole - og hvad der gør dem glade.

17:10  

Hvad nu hvis ...
Hvad nu hvis ...

17:15  

Hr. Skæg i Indonesien (2)
Hr. Skæg i Indonesien (2) Hr. Skæg troede at han kendte alle børn - men så gik det op for ham at han kun kender de danske børn. Nu er han taget til Indonesien for at finde ud af hvordan børn lever på den anden side af verden, hvordan de bor, hvor de går i skole - og hvad der gør dem glade.

17:25  

Verden fra 1 meter og 10 - UFO Yepha & Ayoe Angelica
Verden fra 1 meter og 10 - UFO Yepha & Ayoe Angelica

17:30  

Tre venner (12)
Tre venner (12) Anna har overnattet hos Elias. De har bygget en hule, som de overnatter i. Lotte kommer og leger med, men så må Anna gå med sine forældre til et voksenselskab. Da hun kommer tilbage, ser hun, at de to andre har haft det sjovt uden hende.

17:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

DR1

18:00  

Auktionshuset (6:10)
Auktionshuset (6:10) Hele familien Bruun Rasmussen er igen samlet i Bredgade hvor dørene om få timer åbnes for publikum. Der er eftersyn på de 946 varer huset har til salg, så hele familien er sat på en salgsmission. Især Jesper Bruun Rasmussen glæder sig til at vise sin kronjuvel Eckersbergmaleriet til interesserede købere, mens Jespers søn Frederik får travlt med at vise Erik Brandt rundt på de forskellige etager. Det er Alexas sidste dag inden hun går på barsel og hun når både at vise sølv frem i Bredgade og afholde en velgørenhedsauktion på Charlottenborg. Der skal nemlig sælges kunst for knap 300.000 kr. for at redde et konkurstruet galleri.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kender Du Typen? (7:10)
Kender Du Typen? (7:10) Aftenens hovedperson i "Kender Du Typen?" er en selverklæret lampefetichist, der også har en stor kærlighed til dødningehoveder og kvægkranier. Yndlingsforfatterne er Bukowski og Hemingway, og når det bliver for tungt, så kan man altid bladre i samlingen af gamle Playboy-magasiner. Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup får deres sag for, når de skal finde navnet på den kendte dansker, de er på besøg hos. Vært: Mads Steffensen

20:45  

Vi er Landsholdet - fra drenge til mænd (3)
Vi er Landsholdet - fra drenge til mænd (3) Det er afgørelsens time for Åge Hareide og landsholdet. Den direkte vej til VM er ikke længere mulig, så holdet må satse på at komme i play-off kampe om de sidste fire VM-billetter. Konkurrencen er hård - også internt på holdet. Angriberen Nicklas Bendtner får comeback, mens forsvarsspilleren Riza Durmisi overraskende bliver sat af. DR følger landsholdet indefra, på vejen mod VM i Rusland i 2018.

DR2

18:30  

Kon-Tiki - over tidens hav
Kon-Tiki - over tidens hav Målet var at krydse Stillehavet på en primitiv tømmerflåde. Men hvordan fik Thor Heyerdahl den vanvittige ide, og hvad ville han bevise? Med den norske eventyrer og videnskabsmand som fortæller, ser vi tilbage på arbejdet med at få stablet ekspeditionen på benene. Vi er ombord på balsaflåden på den 8000 km lange ekspedition. Vi oplever den dramatiske afslutning og de mange begivenheder, der fulgte i kølvandet på den verdensberømte ekspedition. Sendt første gang 24.11.07

19:10  

Katmai - Alaskas vilde halvø
Katmai - Alaskas vilde halvø Vest for Alaskas fastland ligger halvøen Katmai, der er så svært tilgængelig, at man kun kan komme til den fra luften eller havet. Det er et barsk landskab, hvor der er flere bjørne end mennesker, og hvor det årlige lakseæderi er et af de mest spektakulære syn i verden.

20:00  

Rejsen til midnatssolens rige (2:3)
Rejsen til midnatssolens rige (2:3) Her kommer vi med på en rejse gennem den arktiske vinter fra Skandinavien til det nordlige af Canada. Uforudsigeligt vejr og temperaturer langt under frysepunktet er hverdag på disse kanter. Turen går forbi den islandske nationalpark Thingvellir, hvor sigtbarheden i det kolde vand er hele 150 meter, hvilket gør vandet her til noget af det klareste i verden. Senere går turen til Nordøstgrønland, hvor en lille dansk militær specialenhed håndhæver den danske suverænitet, nemlig Siriuspatruljen.

20:45  

Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10)
Nak & Æd - en tjur i Sverige (8:10) Skov i alle retninger. Kilometer efter kilometer af granskov og søer. De to venner er i Sverige for at prøve kræfter med en af landets sværeste jagtformer. De skal have fat på en tjur. Men byttet er sky, og i denne del af landet er det ulven, som er på hjemmebane i skoven.

DR3

18:15  

Krisministeren (7:10)
Krisministeren (7:10) Kris og Cecilie har været sammen, hvilket Cecilie bittert har fortrudt. Sammen prøver de dog at hjælpe lytterne med et nyt tiltag: Kris & Konsulenterne, en brevkasse for unge.

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Family Guy
Family Guy Brian bliver arresteret for spritkørsel og dømmes til samfundstjeneste. Han får til opgave at være besøgsven for en bitter gammel kvinde - og bliver stærkt betaget af hende. Samtidig beslutter Peter sig for at få fuldskæg. Og pludselig bliver han meget populær hos de lokale fugle...

19:35  

Family Guy
Family Guy Brian går til audition på en teaterskole. Han bliver en dundrende fiasko, men til gengæld bliver Stewie optaget på skolen. Samtidig får Meg sig langt om længe en kæreste - som er nudist.

20:00  

Alberte er en taber - Tværs på DR3
Alberte er en taber - Tværs på DR3 20-årige Alberte har aktivt fortrængt det meste af den voldsomme mobning, hun blev udsat for i folkeskolen. Da hun en dag er med i radioprogrammet Tværs for at tale om usikkerhed og lavt selvværd, går det op for hende, at mobningen er skyld i mange af de problemer, hun kæmper med i dag, og hun indser, at hun bliver nødt til at se sin fortid i øjnene.

20:45  

DR3 Dok: Drengen uden hjerne
DR3 Dok: Drengen uden hjerne Shelly og Rob fik at vide, at hvis Noah overlevede fødslen, ville han blive alvorligt hjerneskadet og fysisk handikappet. De fik gentagne gange tilbudt en abort, men sagde nej. Noah blev født med en rygmarvsbrok, der gjorde ham lam fra livet og ned og gav ham væske i hjernen, der kun efterlod to procent af en normal hjerne. Men nu tre år efter overrasker Noah alt og alle. Han er kvik og kan både tale og tælle. Og mest forunderligt er hans hjerne vokset til 80 procent!

DR K

18:10  

Kinas historie (4:6)
Kinas historie (4:6) Kina er verdens ældste eksisterende stat. Det kæmpestore land huser mere end en milliard mennesker og har i løbet af de sidste 30 år udviklet sig til en økonomisk supermagt, men for at forstå det moderne Kina er man nødt til at kende landets historie. Ming-dynastiet (1368-1644) er nok Kinas mest kendte. Historikeren Michael Woods fortæller den forbløffende historie om Hongwu, den oprøske bonde, der blev grundlægger af en de mest frugtbare epoker i kinesisk kultur.

19:10  

Kinas glemte krig (1:2)
Kinas glemte krig (1:2) I 1937, to år før Tyskland invaderede Polen, begyndte en brutal otte år lang krig, da Japan invaderede Kina. Selv om krigen mellem Kina og Japan kostede 14 millioner kinesere livet og var en af historiens længste og blodigste, er den næsten glemt i Vesten. Kinakenderen, Rana Mitter, fortæller ved hjælp af sjældne arkivoptagelser, animerede rekonstruktioner og ikke mindst nogle af de få endnu levende øjenvidner om den japanske invasion, massakren i Nanking, og samarbejdet med amerikanerne og briterne.

19:55  

Dagens sang: Underlige aftenlufte
Dagens sang: Underlige aftenlufte - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Kinas historie (5:6)
Kinas historie (5:6) Kina er verdens ældste eksisterende stat. Det kæmpestore land huser mere end en milliard mennesker og har i løbet af de sidste 30 år udviklet sig til en økonomisk supermagt, men for at forstå det moderne Kina er man nødt til at kende landets historie. Kinas sidste kejserdynasti, Qing, varede fra 1644-1911. Under Qing-dynastiet fordoblede Kina sin størrelse, så det i høj grad kom til at ligne det Kina, vi kender idag.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (1)
The Next Step III (1) Hjemkomst?

18:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day (12)
Designtalenterne - Outfit of the Day (12)

18:45  

Tænk hvis det var mig - en Ultra special om børneægteskaber
Tænk hvis det var mig - en Ultra special om børneægteskaber

19:00  

Ferie på flygtningeøen - en børnefilm om flygtninge
Ferie på flygtningeøen - en børnefilm om flygtninge Alvin er på snorkelferie med sin far, på Samos. Men hvad er det ? Alvin finder en redningsvest og andre ting flygtningene har efterladt. Det er lidt uhyggeligt... Hvorfor kommer flygtninge i gummibåde, hvorfor flyver de ikke, ligesom os? Alvin vil finde flygtningebørnene, for at give dem nogle karameller og en tøjand han fik i flyet. Alvin mener, at flygtninge har brug for tryghed og mad men allermest et kram. De kører op til flygtningelejren. Porten er åben og Alvin møder flygtningebørn. Men netop som han vil give dem karamellerne kommer politiet og smider ham ud. Næste dag vender Alvin og far tilbage, for at Alvin kan give en lille pige fra Syrien sin tøjand.

19:25  

Braceface (1)
Braceface (1) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

19:45  

Min flugt - en Ultra Nyt Special (1)
Min flugt - en Ultra Nyt Special (1) I denne serie fortæller tre børn om deres flugthistorie til Danmark. I dette afsnit fortæller Judi på 12, hvordan det er at flygte fra krigen i Syrien. Og så kan du også komme med til Tyrkiet, hvor mange syriske flygtningebørn bor.

20:00  

Min flugt - en Ultra Nyt Special (2)
Min flugt - en Ultra Nyt Special (2) I denne serie fortæller tre børn om deres flugthistorie til Danmark. I dette afsnit fortæller Favad på 14, hvordan det er at flygte helt alene fra Afghanistan som bare 11-årig. Og så kan du også komme med til Grækenland, hvor mange flygtningebørn må bo på gaderne og i parkerne.

20:20  

Min flugt - en Ultra Nyt Special (3)
Min flugt - en Ultra Nyt Special (3) I denne serie fortæller tre børn om deres flugthistorie til Danmark. I dette afsnit fortæller Omar på 13, hvordan det er at tage den farefulde tur som flygtning i båd over Middelhavet. Og så kan du også komme med til Sicilien, hvor mange bådflygtninge ankommer til.

20:35  

Min flugt - en Ultra Nyt Special (4)
Min flugt - en Ultra Nyt Special (4) I denne serie fortæller tre børn om deres flugthistorie til Danmark. I dette afsnit fortæller Judi, Favad og Omar om deres nye liv i Danmark, og hvad de drømmer om for fremtiden.

20:45  

Max pinlig (3)
Max pinlig (3) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får IV (29)
F for Får IV (29) Skjulte talenter

18:05  

F for Får IV (30)
F for Får IV (30) Frugt og nødder

18:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus skal sove i telt - Alene! Det tør han alligevel ikke. Tegnefilm

18:30  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

18:45  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

19:00  

Sol snart 6 år (7)
Sol snart 6 år (7) I garderoben har alle børnene billeder af deres familie. Sol vil ikke hænge et billede op af sin mor, og hun vil ikke fortælle hvorfor. Men Linnea har også noget, hun vil skjule. Men under kartoffelløbet i børnehaven sker der noget, der bringer de to piger tættere på hinanden.

19:05  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og Alfred har fanget en hel balje fuld af krebs, og Emil er spændt på at se, hvor glad hans far vil blive.

19:30  

Zorro (15)
Zorro (15) Røveri ved højlys dag

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lille sky

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Shetland: Rødt støv
Shetland: Rødt støv En ældre kvinde findes skudt på sit husmandssted på Shetlandsøerne. Det bliver en sag for den sympatiske politimand Jimmy Perez. Perez stammer fra Shetland, og efter sin kones død er han vendt tilbage til den smukke, forblæste øgruppe sammen med sin 14-årige steddatter. Nu må han finde vej gennem en sand labyrint af hemmeligheder og løgne for at løse mordgåden. Jimmy Perez: Douglas Henshall.

DR2

21:30  

Indefra med Anders Agger - Iværksætter
Indefra med Anders Agger - Iværksætter Da Thomas Brorson som ung brækker sit surfbræt ... så knækker han måske koden til verdens mest presserende forurenings-problem: Hvordan gør vi plastic overflødigt? Det burde kalde på både CNN, rådhuspandekager og stående ovationer langs verdens have. Iværksætterne i Pond forsøger at få en stor produktion op at stå. Men kan et lille Danmark rumme ideer på den her iværksætter-skala?

22:15  

So ein Ding
So ein Ding Nikolaj Sonne kaster sit kritiske blik på en håndfuld nyheder fra tech-verdenen, og med det nyopfundne ding-o-meter i hånden tager han på roadmovie til teknologiens og innovationens hjørner. So ein Ding afslutter med at Sonne har en gæst hos sig i nyhedssofaen, der har sin helt egen topnyhed med.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2
Vejret på DR2

23:05  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

23:15  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard.

DR3

21:30  

Hemmeligheder fra Nuuk (2:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (2:6) Dansk dokumentar fra 2017 DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på. Arnannguaq har haft voldsomme oplevelser i opvæksten, som hun ikke har fået talt ordentligt om. Manumina er bange for at blive holdt udenfor, når hendes hemmelighed er ude. Og så er der Christoph, som er vred indeni og stille udenpå.

22:00  

Rodløs (2:6)
Rodløs (2:6) Jacob har levet med kameler i ørkenen det meste af sit liv, så hans første tur på Roskilde Festival bliver en oplevelse, han aldrig vil glemme. Energibomben Hadji har fødselsdag og går all in på at holde den helt rigtige danskerfest. Og den flittige Anas bliver presset til at ryge mindre vandpibe med sine syriske venner. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

22:30  

Valg på kanten (3:3)
Valg på kanten (3:3) Dennis og Valdemar skal tage stilling til værdien af det danske demokrati med udgangspunkt i emnet integration, da begge drenge selv er kommet til landet som små. Nu skal de opleve hvad kommunen gør for flygtninge lige nu og her. Valgdagen nærmer sig desuden og derfor møder Dennis og Valdemar en række mennesker, der skal gøre drengene klogere på hvordan man egentlig fører valgkamp.

23:00  

Alene i vildmarken USA III (8:12)
Alene i vildmarken USA III (8:12) Deltagerne i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone tager nu hul på dag 19 i det barske landskab i Patagonien. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

23:40  

The Words
The Words Forfatteren Rorys drøm går i opfyldelse, da hans nyeste roman bliver en øjeblikkelig bestseller. Der er bare ét problem - Rory har ikke selv skrevet bogen. Og snart begynder han at mærke konsekvenserne af at have stjålet en anden forfatters værk. Rory: Bradley Cooper. Den gamle mand: Jeremy Irons. Clay Hammond: Dennis Quaid. Instruktion: Brian Klugman og Lee Sternthal.

DR K

21:00  

Kinas glemte krig (2:2)
Kinas glemte krig (2:2) I 1937, to år før Tyskland invaderede Polen, begyndte en brutal otte år lang krig, da Japan invaderede Kina. Selv om krigen mellem Kina og Japan kostede 14 millioner kinesere livet og var en af historiens længste og blodigste, er den næsten glemt i Vesten. Kinakenderen, Rana Mitter, fortæller ved hjælp af sjældne arkivoptagelser, animerede rekonstruktioner og ikke mindst nogle af de få endnu levende øjenvidner om den japanske invasion, massakren i Nanking, og samarbejdet med amerikanerne og briterne.

21:50  

Historien om Special Air Service (2:3)
Historien om Special Air Service (2:3) SAS, Special Air Service, med mottoet 'Den der vover vinder', er en af verdens mest berømte kampenheder. Med adgang til militærarkiverne, usete arkivoptagelser og interview med veteranerne fortælles historien om denne enestående kampgruppe. Stirlings nye næstkommanderende, kaptajn Paddy Mayne, er lige så uforudsigelig og farlig, som den nye fase i krigen. Tyskerne træner mandskab, der skal fange SAS, og katastrofen indtræffer, da Stirling selv bliver taget til fange.

22:50  

1945 - den brutale fred
1945 - den brutale fred I 1945 slutter krigen, men freden sænker sig ikke overalt. Faktisk stiger volden mange steder i Europa, og forfærdelige historier om hævn mod tyske civile afspejler de nazistiske besætteres værste grusomheder under krigen. Her fortæller øjenvidner og ofre, for hvem rædslerne i de første fredsmåneder stadig står knivskarpt mere end 70 år efter, at begivenhederne fandt sted.

23:50  

Oldtidens Grækenland (2:3)
Oldtidens Grækenland (2:3) Historikeren Michael Scott fortæller om Athens dramatiske fald og den bemærkelsesværdige triumf og udvikling af teatret på samme tid. I løbet af det 4. århundrede f.v.t mistede Athen sit imperium, sin indflydelse i regionen og sit demokrati. Men den specielle athenske opfindelse, skuespillet, blomstrede og bredte sig i hele den græske verden og førte til en ny form for komedie, der blev så populær, at vi stadig kender den.

DR Ultra

21:10  

Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth
Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth Så er Sofie Linde Show tilbage! I sæsonens første program får Sofie besøg af Rasmus Brohave og Kristine Sloth, som er to af Danmarks allerstørste tv-stjerner ... på internettet. Rasmus og Kristine hjælper Sofie med at lave et viralt hit perfekt med bacon, smack cam og kanel. Og stjernereporter Bubber har været på Grønland med Julie Berthelsen. Sådan cirka næsten i hvert fald. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

21:40  

Snydt!
Snydt!

21:55  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:25  

Herrens Veje (9:10)
Herrens Veje (9:10) Ovenpå en succesfuld bogudgivelse flytter Christian ind i sin nye lejlighed. Hans ungdomskærlighed, Nanna, dukker pludseligt op i hans liv igen - og det sætter forholdet til Amira på spil. Alt kulminerer for Elisabeth, der for alvor er splittet mellem Johannes og Liv, som vil have hende med til Berlin. Augusts følelsesmæssige engagement i sagen med de to illegale asylansøgere tager til, hvilket blot skaber mere afstand mellem ham og Emilie. Endelig fortæller han Emilie sandheden om drabet på den uskyldige kvinde under sin udsendelse. Serien er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: May el-Toukhy Facebook: HerrensVejeDR Sendes med synstolkning på DR1Syn

01:25  

Til undsætning (1:48)
Til undsætning (1:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops (RSO) er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. RSO må i aktion, da to teenagere forsvinder fra en lejrskole i bjergene. Er de to unge stukket af? Eller er der sket en ulykke i det uvejsomme terræn?

02:05  

Til undsætning (2:48)
Til undsætning (2:48) De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. Dean redder en hemmelighedsfuld ung kvinde fra at styrte i døden. Og selv om han ved, at det er uklogt, indleder han en affære med hende. Samtidig redder Lara en mand, der konstant søger spænding. Det vækker hendes egen indre adrenalinjunkie til live.

02:50  

Spooks (10)
Spooks (10) En engelsk bank bliver frarøvet en milliard dollars, og Tom og hans hold fra efterretningstjenesten MI5 får ordrer om at finde både tyven og pengene. Danny anbringes som muldvarp i banken og får nys om, at den er indblandet i hvidvaskning af stjålne penge fra Rusland. Zoes privatliv lider under sagen, da hendes nye kæreste viser sig at have forbindelser til en involveret schweizisk bank.

03:40  

Store forretninger II (7:10)
Store forretninger II (7:10) Det er turbulente tider i Selfridge's. Henri er blevet anholdt af politiet, mistænkt for at være tysk spion. Og mens Harry selv er på hemmelig spion-mission i Tyskland, havner han i avisernes overskrifter - beskyldt for at have solgt defekt udstyr til den britiske hær.

DR2

00:20  

Børn alene på flugt
Børn alene på flugt Hans far er død og hans bror er såret. Hans hjemby er bombet sønder og sammen og den 16-årige dreng Ghaith flygter alene ud af Syrien. Vi følger Ghaith´s dramatiske flugt op gennem Europa helt tæt. Vi oplever med Ghaith¨s egne optagelser hans forsøg på at forhandle med menneskesmuglere i Tyrkiet, hans ankomst til Athen, og rejsen op igennem Grækenland, Makedonien, Serbien, Ungarn, Østrig og Tyskland. Undervejs knytter han tætte bånd til de mennesker, han møder. Blandt andet drengen Abdol, som ender med at blive smuglet gennem Danmark til Sverige. En skæbne i et af vor tids største flygtninge katastrofer.

01:05  

Børn Alene på Flugt: Venter på mor
Børn Alene på Flugt: Venter på mor Dansk dokumentarprogram fra 2016 12-årige Amir krydser grænsen til Danmark alene. Hans familie er stadig i Syrien, og hans største ønske er at få dem til Danmark i sikkerhed. Vi følger Amir den første tid på asylcentret i Nykøbing Sjælland, hvor frustrationerne ind i mellem koger over, og hvor venskaber bliver skabt for livet. På asylcentret møder vi også den 17-årige Khaled, der flygtede fra Syrien, da han blev indkaldt til hæren. Khaled har kræft i benet og han håber nu på, at han kan få hjælp i Danmark. Da Amir lykkes med at få asyl, forlader han sine venner på centret og flytter i dansk plejefamilie hos Luna og Thomas. De hjælper ham med det, som er det vigtigste.

01:50  

Flugten fra Syrien - i børnehøjde
Flugten fra Syrien - i børnehøjde Siden borgerkrigens start i Syrien i 2011 skønner man, at omkring ni millioner syrere er flygtet, halvdelen af dem børn, der er flygtet med eller uden deres forældre. Instruktøren Hernán Zin har fulgt syv børn gennem et år. Syv børn, der har oplevet ubeskrivelige rædsler for nu at sidde fast i midlertidige flygtningelejre og lukkede grænser. Som Yara siger: 'Jeg efterlod alt i Aleppo, mit tøj, mit legetøj, min seng. Nu sover vi på sten, og det er en måned siden, jeg er blevet vasket'.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:55  

Zoo III (12:13)
Zoo III (12:13) Holdets fly rammes af en katastrofal ulykke i hybridzonen. Dariela og Tessa begiver sig af sted for at redde dem.

02:35  

USA's ekstreme raceuroligheder
USA's ekstreme raceuroligheder I august 2014 bliver den 18-årige afroamerikaner Michael Brown skudt og dræbt af en hvid politibetjent i byen Ferguson i delstaten Missouri, efter han har begået røveri mod en kiosk. Lige siden har der været store protester i byen, som kræver svar på politidrabet. Demonstranterne mener, at skuddrabet var unødvendigt og racistisk, eftersom Michael Brown var ubevæbnet. Tv-værten Reggie Yates besøger byen et år efter skudepisoden.

03:35  

Romaerne kommer (2:4)
Romaerne kommer (2:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Suell og Ibis prøver at skrabe penge ind til deres tøjprojekt. Derfor tager de til Distortion for at sælge drinks og spille fodbold.

DR K

00:50  

Antikkens store tænkere - Buddha
Antikkens store tænkere - Buddha Tre af antikkens store filosoffer, Buddha, Konfutse og Sokrates levede alle mellem det 5. og det 6. århundrede før vor tid, og legemliggjorde skiftet fra en afhængighed af det overnaturlige som en forklaringsramme for verden til en ny rationel forståelse. Da Buddha (ca. 450-370 f.v.t) var i tyverne forlod han sin familie og sit hjemland for foden af Himalayabjergene for at indlede en livslang ambitiøs filosofisk søgen efter en løsning på al menneskelige lidelse.

01:50  

Himmler - Dagbog fra en Gestapochef
Himmler - Dagbog fra en Gestapochef Portræt af Gestapo-chefen og den øverstbefalende i SS, Heinrich Himmler. Et nyligt offentliggjort arkiv med hundredvis af private breve, dagbøger og fotos tilhørende tyske Heinrich Himmler (f. 1900) fortæller historien om en kærlig mand og en hengiven far, som på samme tid var manden bag nogle af de værste grusomheder under 2. Verdenskrig.

03:25  

Kvit eller Dobbelt (8:10)
Kvit eller Dobbelt (8:10) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, CHRISTIANSFELD.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1120182553