Christiansfeld
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 2. februar 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 2. februar 2020

DR1

01:30  

Kriminalkommissær Foyle (24)
Kriminalkommissær Foyle (24) "Buret". Eks-politimanden Foyle er blevet hyret som efterforsker af den britiske efterretningstjeneste. 2. Verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. Tre sovjetiske afhoppere er fundet myrdet, og Foyle får til opgave at finde ud af, om der er en muldvarp i efterretningstjenesten. Hans efterforskning bringer ham til et mystisk, tophemmeligt militæranlæg uden for London. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Stuart Orme.

02:55  

Fury
Fury 2. verdenskrig raser. I tre år har den hårdkogte kampvognskommandør Don 'Wardaddy' Collier og hans fire mand store besætning kæmpet en nådesløs kamp mod den tyske krigsmaskine. Nu ruller Colliers Sherman-kampvogn ud på en sidste, dødsensfarlig mission bag fjendens linjer i hjertet af Nazityskland. Medvirkende: Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman m.fl. Instruktion: David Ayer.

05:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Et advokatkontor skal flytte til mindre rammer, og derfor har marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fået lov til at byde på kontorets inventar. Men advokaten er ikke nem at forhandle med. Marskandiseren Rikke Fog og hendes far, Frede, får lov at komme tidligt ind på et spejderloppemarked fyldt med gamle sager. Og boligstylisten Katrine Martensen-Larsen er på jagt efter ting i tin til en fotoserie.

05:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Timian, tonic og tomater II (2:8)
Timian, tonic og tomater II (2:8) Dagens gæstekokke er grill- og røgeksperterne Johan Fritzell og Johan Åkerberg, som indvier os i grillmadens herlige verden. Sandra laver en magisk citrontærte, Lisa hakker sin egen chorizo, og Zeina viser, hvordan man laver en dejlig baklava.

07:00  

Søren Ryge præsenterer: Anders og Julius - for aller sidste
Søren Ryge præsenterer: Anders og Julius - for aller sidste Det er 14 år siden, Julius døde og 3 år siden, Anders døde. Nu er gården solgt og er blevet revet ned. Søren Ryge var med og mindedes de to legendariske brødre.

07:30  

Antikkrejlerne med kendisser (92)
Antikkrejlerne med kendisser (92) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:30  

Antikkrejlerne med kendisser (93)
Antikkrejlerne med kendisser (93) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

00:45  

No God, No Master
No God, No Master I 1919 er USA præget af social uro. En række politikere og forretningsmænd får tilsendt bomber med posten, og William Flynn fra Bureau of Investigation (senere FBI) får til opgave at finde ud af, hvem der står bag. Flynn opdager en anarkistisk sammensværgelse, som ønsker at styrte demokratiet. Justitsminister Palmers gensvar bliver hårdt og rammer langt fra kun de skyldige. William Flynn: David Strathairn. A. Mitchell Palmer: Ray Wise. Eugenio Ravarini: Sam Witwer. Instruktion: Terry Green.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (16)
Den lille prinsesse (16) Den lille prinsesse har fået en fin ny gynge. Men det har taget en hel dag at sætte den op, og hun må slet ikke gynge på den alene. Men næste morgen kan hun ikke lade være at tage bare en lille gyngetur.

05:20  

Inui (1)
Inui (1)

05:30  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

05:50  

Minisekterne (31)
Minisekterne (31) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:03  

Rita og Krokodille - Camping
Rita og Krokodille - Camping Rita og Krokodille skal på campingtur. Det er hyggeligt at ligge i et telt oppe på bjerget. Indtil det bliver mørkt. Månen kaster skygger af ulve og trolde på teltdugen. Rita tvinger Krokodille ud med lommelygten, for at skræmme dem væk. Nu kommer der endnu flere skygger! Rita vover sig ud for at redde sin ven. Det var bare grene og Krokodille, der kastede skygger! Rita og Krokodille laver skyggeteater i teltet med lyset fra lommelygten.

06:05  

Min lille hund Mester (10)
Min lille hund Mester (10) Det er koldt og blæsende. Thomas og Mester går tur, men pludselig ser de en lille hund ude i en sø. Hunden piver og er ved at drukne. Thomas hopper i det iskolde vand og redder den lille hund. Thomas vil hjem i varmen med hunden. Mester føler sig overset og vil bare hænge lidt ud ved søen, men kort efter Thomas er løbet hjem med den lille hund, er der en hvalp ude i søen, som også er ved at drukne. Selvom Mester bestemt ikke holder af det kolde vand, kaster han sig alligevel ud i at redde hvalpen. Da Mester og hvalpen kommer hjem til Thomas, viser det sig at den lille hund og hvalpen er mor og barn. Thomas' ven, Høkeren, adopterer de to hunde på stedet, og Mester glædes over, at han nu har prøvet at være en helt.

06:15  

Luk op Luk i - MISUNDELIG
Luk op Luk i - MISUNDELIG Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris III (11)
Gurli Gris III (11)

06:55  

Gurli Gris III (12)
Gurli Gris III (12)

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (6)
Rasmus Klump (6) Mågernes konge

07:30  

Bamse møder den store verden
Bamse møder den store verden

08:30  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

08:35  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

08:40  

Gurli Gris - De gyldne støvler
Gurli Gris - De gyldne støvler

 
DR1

09:30  

Taggart: Marionetter
Taggart: Marionetter Lægen Mellor overlever lige akkurat et mordforsøg. Han beskylder sin kollega og rival Thomas Finn for at stå bag, men Finn har et skudsikkert alibi. Taggartholdet kaster sig over sagen, der udvikler sig særdeles dramatisk. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullarton.

10:45  

Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden
Inspector Morse: Nicholas Quinns tavse verden Nicholas Quinn kan ikke høre, men han kan mundaflæse. Efter et cocktailparty i akademiske kredse findes han myrdet i sit hjem. Hvad var det, han fik at vide før sin død? En ny sag for kriminalkommissær Morse. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Dr. Bartlett: Clive Swift. Instruktion: Brian Parker.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

10:00  

Historien om den norske kongefamilie (1:7)
Historien om den norske kongefamilie (1:7) "Kronprinsen og frøken Haraldsen". Det var kærlighed ved første blik, da de mødte hinanden i 1959. Alligevel skulle de gennem ni års kamp med kongen og den norske regering, før de kunne sige ja til hinanden. Historien om kronprins Harald og købmandsdatteren Sonja er et drama fyldt af personlige og politiske dilemmaer.

11:00  

Arkitektens hjem (3:6)
Arkitektens hjem (3:6) Arkitekter arbejder med at tegne fantastiske boliger til andre, men hvordan bor de egentlig selv, hvordan skal rammen om deres eget liv se ud? Seriens vært Charlotte Thiis-Evensen besøger i denne tredje episode arkitekten Knut Hjeltnes. Nordvisionen fra Norge.

11:30  

Alle tiders underholdning (3:8)
Alle tiders underholdning (3:8) Sang, solskin og sødme. Under krisen drømmer vi om uskyld og tabte tider. Marguerite Viby er hele Danmarks kæledægge. Radioen bliver også hver mands eje. Gunnar Nu og Lille henrivende Inge er danskernes nye helte. Under besættelsen blomster opfindsomheden op. Vi driller tyskerne med morgenrevyer, humørviser og alsang. I krigens sidste år sniger der sig mørkere toner ind i underholdningen. Dystre kriminalfilm og uhyggelige historier er populære. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt først gang 5.05.02

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

09:20  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

09:25  

Hunden Ib - går lidt væk
Hunden Ib - går lidt væk

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:20  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

10:45  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

11:10  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag sidder Emils hoved så godt fast i suppeterrinen, at han må til lægen. Og hans far sparer en masse penge.

11:35  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Der skal være fest på Katholt, og Emil hejser lille Ida op i flagstangen, for at hun kan se helt til Mariannelund.

DR1

12:30  

Dyrene om vinteren
Dyrene om vinteren Vinteren er en magisk tid med bidende frost, glitrende sne og is. Men for mange dyr er det også den sværeste tid på året. Her går vi på opdagelse i de ekstraordinære strategier, som dyr har udviklet for at komme igennem de udfordrende kolde vintermåneder. Hvordan opmagasinerer de føde, holder varmen i ekstreme minusgrader og finder mad i den dybeste sne?

13:35  

I hus til halsen (4:8)
I hus til halsen (4:8) I Haderslev bor Vivi (36) og Michael (47) med deres to børn i en villalejlighed på 86 kvm. Vivi lider af en kronisk tarmsygdom og har derfor behov for ro og plads. Men liggetiden er over 650 dage. Uvished og stress forværrer Vivis sygdom. Ejendomsmægler Line Franck, designer Søren Vester, familie og venner arbejder døgnet rundt på at få liebhaveriet frem i villalejligheden.

14:35  

Cirkusrevyen 2012 (1:2)
Cirkusrevyen 2012 (1:2) Himlen er blå, skoven er grøn, og DR byder atter indenfor i teltet på Dyrehavsbakken. I årets Cirkusrevys første del kan man opleve Lisbet Dahl, som Europas frelser Angela Merkel. Ditte Hansen er vor statsminister Helle Thorning, der helt sikkert finder en løsning på problemerne i morgen. Henrik Lykkegaard er vores udenrigsminister Villy Søvndal, der forsøger sig på det svære engelske sprog. Ditte Hansen og Lisbet Dahl giver den som Karen Thisted og Suzanne Bjerrehus, mens Niels Ellegaard nyder livet som græker, nu hvor EU sender milliarder til landet.

DR2

12:10  

Alle tiders underholdning (4:8)
Alle tiders underholdning (4:8) - en krønike om dansk populærkultur,1945-1960. Amerikanerne kommer til Danmark. Efter befrielsen invaderes landet af amerikanske film, musik og musicals. Nina og Frederik og Gustav Winckler er inspireret af de amerikanske toner. Poul Reichhardt er til gengæld den store danske operette- og filmhelt. Han synger sig lige ind i radioens populære ønskeprogram giro 413. Andre store stjerner er børnene fra Far til Fire filmene og Gitte Hænning, der vil giftes med farmand. De første tv-apparater dukker op. I 1957 kåres seer nr. 100.000. Samme år skaber et dansk kys enorm opmærksomhed ved det internationale Melodi Grand Prix. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

12:50  

Mærsk Operaen
Mærsk Operaen Mærsk Operaen er en film om skabelsen af den omstridte københavnske opera, der skildrer samtidige magtrelationer mellem individ og samfund. Historien begynder i 2000 hvor operahuset skal bygges og Stenhuggeren kontaktes af Assistenten, med et ønske om at skabe 'den skønneste sten der er set'. Udover musikerne og sangerne, præsenteres vi for en palet af aktører, der hver især afbilder intriger, konflikt og magt i den nyere danmarkshistorie. Instruktør: SUPERFLEX Komponist: Anders Monrad Librettister: Nikolaj Heltoft og SUPERFLEX

14:00  

Gudstjenester
Gudstjenester

14:45  

Fra chic til hip - 70 års modehistorie (3:4)
Fra chic til hip - 70 års modehistorie (3:4) 80'erne er overflod på alle måder. Mig-generationen liver livet fuldt ud - og det kan aflæses i amerikanernes livsstil og mode, der er præget af pailletter, stort hår og hip-hop-stil med tykke guldkæder og Adidas-tøj. Modeeksperter og kulturpersoner giver eksempler på, hvordan den historiske udvikling og den amerikanske mode og livsstil hænger uløseligt sammen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (19)
Morten Skildpadde II (19)

12:20  

Morten Skildpadde II (20)
Morten Skildpadde II (20)

12:45  

Kika og Bob (6)
Kika og Bob (6) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (32)
Junglebogen (32)

13:10  

Tree Fu Tom (19)
Tree Fu Tom (19)

13:30  

Tree Fu Tom (20)
Tree Fu Tom (20)

13:55  

Brillebjørn (26)
Brillebjørn (26) Norsk dramaserie. Max glæder sig til at skulle med far på arbejde. Men på fars kontor er der jo mega kedeligt.

14:00  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:10  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline holder skole for musene - de skal både have musik og Katteorientering! Men så skal de have Botanik, og det foregår ude i haven, hvor de både møder jordrotterne og skovalfen Nisse!

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

15:35  

Kender Du Typen? - med blomster og store højtalere
Kender Du Typen? - med blomster og store højtalere Hvem er det, der har 250 rejsedage om året? Og som, når vedkommende er hjemme, masserer sin seng, elsker at gøre rent og spiller så højt, at hele huset ryster? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed med egen elevator i centrum af København. Vært: Mads Steffensen

16:05  

Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (4:6)
Drengekoret - 12 år og i verdensklasse (4:6) Drengekoret skal på en lang forårsturne til Kina, men det er ikke sikkert, alle kan komme med. Så der er ekstra meget på spil, for de drenge, hvor stemmerne er på vej i overgang. For Jonathan bliver det nogle nervepirrende uger og en tur til halslægen, der afgør hans billet til Kina.

16:35  

Champions League Håndbold: Team Esbjerg - Ferencvaros (k), d
Champions League Håndbold: Team Esbjerg - Ferencvaros (k), d

DR2

15:25  

Manden og Arkitekten - Jørn Utzon
Manden og Arkitekten - Jørn Utzon Dokumentarfilmen om Jørn Utzon fortæller den personlige og følelsesladede historie om den verdensberømte arkitekt og hans helt usædvanlige begavelse. Ved sin side har han Lis, hans store kærlighed gennem 66 år. Centralt i filmen står den dramatiske historie om Operahuset i Sydney, der bliver det 20. århundredes mest berømte bygning og giver ham stjernestatus på verdensplan. Men byggeriet kommer også til at knuse hans hjerte, da han tvinges til at forlade sit mesterværk, før det står færdigt. Bruddet får store konsekvenser for Utzons familie og hans videre karriere. Filmen bygger på interviews med Utzons børn, venner og nærmeste medarbejdere samt et hidtil uset arkivmateriale og nye enestående optagelser af Utzons hovedværker. Det er et gribende portræt af mennesket og geniet Jørn Utzon.

17:15  

Filmperler: The Florida Project
Filmperler: The Florida Project Seks år gamle Moonee og hendes mor, Halley, bor på et billigt motel uden for Disney World i Florida. Det er sidste stoppested før hjemløsheden, og Halley kæmper med alle midler for at betale sine regninger. Men for Moonee og hendes venner er sommeren ét langt eventyr, fuldt af ballade og fantastiske ekspeditioner rundt i det underlige ingenmandsland, de er havnet i. Medvirkende: Brooklynn Prince, Bria Vinaite, Willem Dafoe m.fl. Instruktion: Sean Baker.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (4)
Gurli Gris VII (4)

15:10  

Gurli Gris VII (5)
Gurli Gris VII (5)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Ridderprinsessen Nella (30)
Ridderprinsessen Nella (30)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3) Farvel, Vaffel?

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Først til mølle med den bedste kølle

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alene på skolen

16:35  

Paw Patrol (2)
Paw Patrol (2) Vovserne redder skildpadder + Vovser og den meget store baby

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

17:40  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

17:50  

Mysteriebureauet (4)
Mysteriebureauet (4) Diamant-gemmestedet

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Regnskovens ukendte abekonge
Regnskovens ukendte abekonge Ud for Centralafrikas kyst ligger Bioko. En isoleret vulkanø omgivet af mørkt havvand og dækket af uberørt regnskov. Her, i dette tropiske ø-paradis, lever en af verdens mindst kendte og truede primater - drillen. Mød Motuku, en dril-alfahan, og hans flok, når vi udforsker deres hemmelige og mystiske liv.

DR2

19:00  

DR2 Jazz: DR BigBand og Marius Neset
DR2 Jazz: DR BigBand og Marius Neset

20:00  

Jordens hellige vidundere (3:3)
Jordens hellige vidundere (3:3) Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Denne gang går turen til Lalish-templet i Irak, hvor en ung Yazedi-kvinde søger frelse, efter hun er blevet traumatiseret af den nylige brutale konflikt.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2) I børnehaven

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (33)
Pyjamasheltene (33)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts (1)
Wild Kratts (1)

19:20  

Svampebob Firkant VII (6)
Svampebob Firkant VII (6) Dit, mit og mit + En flækket krabbe

19:45  

Vi' bare bjørne III (32)
Vi' bare bjørne III (32)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:40  

22. juli - Dagen der ændrede Norge (4:6)
22. juli - Dagen der ændrede Norge (4:6) Sygehuspræsten Knut forbereder en værdig organisering. Journalisten Anine afdækker fejl i tidslinjen.

22:30  

Deep State (4:8)
Deep State (4:8) Hvad er det, MI6 og CIA skjuler? Hvis Max og Leyla finder svaret, kan det redde deres liv. I Frankrig kæmper Anna for at beskytte sine døtre, men hun er oppe imod en frygtindgydende modstander.

23:20  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (6)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (6) Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i det idylliske fiskerleje Fjällbacka. Det er den 13. december, og mange af Fjällbackas indbyggere sætter kurs mod kirken for at se Lucia-optoget. Desværre er Lucia-bruden forsvundet, og Erica begynder at undersøge, hvad der er hændt hende. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Kristina: Eva Fritjofson. Instruktion: Rickard Petrelius.

DR2

21:00  

Familien Asbæk (2:6)
Familien Asbæk (2:6) Patricia troede ikke rigtig på sønnens skuespillerdrømme, men Pilou Asbæk holdt heldigvis fast, så han nu kan invitere mama med til sin store Game of Thrones-premiere i København. Thomas og Tania finder de helt rette ejere til to store værker fra USA, mens Martin gør galleriet klar til en af årets mest hypede udstillinger med Kasper Eistrup.

21:30  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede
Cornflakes med lort og død ved kølle - humoren der formede

23:30  

Nick Cave - 20.000 dage på jorden
Nick Cave - 20.000 dage på jorden Portræt af myten, manden og musikeren Nick Cave på det, der angiveligt er hans dag nummer 20.000 på Jorden. Men myten vokser undervejs. Australske Nick Cave vågner i hjemmet i Brighton i Sydengland og møder i løbet af dagen både sin psykiater, skuespilleren Ray Winstone og musikerne Kylie Minogue og Blixa Bargeld, skriver nye sange, indspiller med et børnekor i Frankrig og slutter med en koncert i operahuset i Sydney.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:50  

Jordemoderen II (4:10)
Jordemoderen II (4:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

01:45  

Kriminalkommissær Foyle (25)
Kriminalkommissær Foyle (25) "Operation Solsikke". Den tidligere SS-officer Karl Strasser har slået sig ned i England med ny identitet som hollandsk kunstekspert. MI5 holder hånden over Strasser, fordi han har vigtig viden om sovjetiske spionnetværk. Nu frygter Strasser, at nogen er ude på at myrde ham. Foyle får til opgave at finde ud af hvem, selv om han ikke nærer den mindste sympati for den tidligere naziofficer. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Andy Hay.

03:15  

Til undsætning (19:48)
Til undsætning (19:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

03:55  

Bonderøven 2009 (17)
Bonderøven 2009 (17) På Kastaniegården skal der slagtes gæs til jul. Frank håber, der kommer sne, så han sætter den gamle kane i stand. Theresa har besluttet sig for at bage honningkager. Frank hjælper med at lave brunkager og har lånt en gammel maskine til formålet. Der skal også støbes lys til jul. Sendt første gang 06.12.09

DR2

01:00  

En rejse til Dantes helvede
En rejse til Dantes helvede Siden den italienske forfatter Dante Alighieri (1265-1321) skrev 'Den guddommelige komedie', et digt om en rejse gennem helvede, skærsilden og paradiset, har Dantes helvede været en del af den vestlige verdens kollektive bevidsthed. Den har formet vores forestilling om livet efter døden og haft indflydelse på både kunst og psykoanalyse. Faktisk kan den 700 år gamle bog stadig skabe debat. For hvad er 'helvede'? Hvad betyder at 'synde'? Og er Dantes vej ind i Helvede en rejse, som vi hver især må gøre på et tidspunkt i livet?

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, CHRISTIANSFELD.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0128221215