Christiansfeld
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 3. februar 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 3. februar 2020

DR1

00:50  

Jordemoderen II (4:10)
Jordemoderen II (4:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

01:45  

Kriminalkommissær Foyle (25)
Kriminalkommissær Foyle (25) "Operation Solsikke". Den tidligere SS-officer Karl Strasser har slået sig ned i England med ny identitet som hollandsk kunstekspert. MI5 holder hånden over Strasser, fordi han har vigtig viden om sovjetiske spionnetværk. Nu frygter Strasser, at nogen er ude på at myrde ham. Foyle får til opgave at finde ud af hvem, selv om han ikke nærer den mindste sympati for den tidligere naziofficer. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Hilda Pierce: Ellie Haddington. Instruktion: Andy Hay.

03:15  

Til undsætning (19:48)
Til undsætning (19:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

03:55  

Bonderøven 2009 (17)
Bonderøven 2009 (17) På Kastaniegården skal der slagtes gæs til jul. Frank håber, der kommer sne, så han sætter den gamle kane i stand. Theresa har besluttet sig for at bage honningkager. Frank hjælper med at lave brunkager og har lånt en gammel maskine til formålet. Der skal også støbes lys til jul. Sendt første gang 06.12.09

04:25  

Skattejægerne
Skattejægerne Gæster fra nær og fjern kommer valfartende til Vejen for at fejre Søren Sørensens 30 års jubilæum. Og den garvede bilhandler benytter lejligheden til at få solgt nogle af sine veteranbiler. Marskandiseren Søren Falk tager på loppemarked for at finde ting til sin butik. Og så er der vurderingsdag på Lykkegaard, hvor Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får nogle specielle antikviteter mellem hænderne.

04:55  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt Det er ren genbrugsmagi i Fra yt til nyt, når gamle ting får nyt liv. Alt kan lade sig gøre, når bare man har en god ide. Genbrugskunstneren Thomas Dambo tager igen på festival, når han skal forvandle 3000 trætrekanter fra Roskilde Festival til en bar på Smukfest i Skanderborg. En børnehave skal rives ned, og Steen fra Skave håber på, at nedbrydningen byder på noget godt genbrugsguld. I Aalborg kaster Gitte Lacarriere sig over en række forskellige genbrugsprojekter. Blandt andet ét der har gamle kuglepenne som hovedingrediens.

05:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Grøn glæde (4:10)
Grøn glæde (4:10) En rækkehushave skal forvandles, så den passer til et ungt par, deres lille barn og det sociale liv, familien har.

06:30  

Dage i haven (1:12)
Dage i haven (1:12) Det er stadig vinter, men det er næsten umuligt at vente med at komme ud i haven. Der må tages forskud på foråret, og Pernilla Månsson Colt, gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor finder faktisk flere ting, de kan gå i gang med allerede nu.

07:00  

Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Præstø
Søren Ryge præsenterer: Drømmehave i Præstø Signe og Johannes har boet i København altid. Men nu har de købt et gammelt hus med en gammel have langt ude på landet. De ved intet om haver og planter, og derfor har de spurgt Søren Ryge om hjælp. Det kom der et smukt program ud af.

07:30  

Dyrene om vinteren
Dyrene om vinteren Vinteren er en magisk tid med bidende frost, glitrende sne og is. Men for mange dyr er det også den sværeste tid på året. Her går vi på opdagelse i de ekstraordinære strategier, som dyr har udviklet for at komme igennem de udfordrende kolde vintermåneder. Hvordan opmagasinerer de føde, holder varmen i ekstreme minusgrader og finder mad i den dybeste sne?

08:30  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

01:00  

En rejse til Dantes helvede
En rejse til Dantes helvede Siden den italienske forfatter Dante Alighieri (1265-1321) skrev 'Den guddommelige komedie', et digt om en rejse gennem helvede, skærsilden og paradiset, har Dantes helvede været en del af den vestlige verdens kollektive bevidsthed. Den har formet vores forestilling om livet efter døden og haft indflydelse på både kunst og psykoanalyse. Faktisk kan den 700 år gamle bog stadig skabe debat. For hvad er 'helvede'? Hvad betyder at 'synde'? Og er Dantes vej ind i Helvede en rejse, som vi hver især må gøre på et tidspunkt i livet?

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Mit hemmelige liv i Evangelist
Mit hemmelige liv i Evangelist Dansk reportageserie fra 2014 Eva Maria Jørgensen afbrød al forbindelse til sin familie for at give sit liv til Gud i bevægelsen Evangelist. I dette program åbner hun døren til sit hemmelige liv i Evangelist og fortæller om en tid med karismatiske ledere og færdige svar fra Gud. Og vanskelighederne ved at få livet til at give mening bagefter. Sendt først gang 04.11.2014

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (17)
Den lille prinsesse (17) Prinsessens lille fætter må alting. Hvad han end finder på, så griner de voksne bare. Det synes den lille prinsesse er meget uretfærdigt, så hun vil også være en baby.

05:20  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

05:25  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

05:55  

Minisekterne (32)
Minisekterne (32) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (31)
Søpapegøjernes ø II (31)

06:10  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

06:30  

Ernest & Celestine (23)
Ernest & Celestine (23)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris III (13)
Gurli Gris III (13) Brandbilen

07:00  

Gurli Gris III (14)
Gurli Gris III (14)

07:05  

Simon
Simon

07:10  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Heino fikser alt - Hulen (1)
Heino fikser alt - Hulen (1) Valdemar har ringet til Heino, fordi han skal have hjælp til at bygge en hule. Det er en smal smag for byggemesteren Heino, og sammen bygger de den vildeste hule.

07:30  

Didrik Drage (23)
Didrik Drage (23)

07:45  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

08:30  

Sprinter Galore III - Kommunen (3)
Sprinter Galore III - Kommunen (3) Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.

08:55  

TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3)
TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3) Dagens helt vilde nyhed er, at der er en ko, der siger at den kan lave kakaomælk. Men kan det nu også være rigtigt? Nyhedsværten Pjuske sender reporteren Stefan ud på bondegården, for at undersøge sagen nærmere. Der er også et gensyn med svindlerkaninen Claude, som denne gang udgiver sig for at være en kat. Og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

 
DR1

09:05  

Landsbyhospitalet (21)
Landsbyhospitalet (21) Spåkonen fra det lokale tivoli bliver indlagt på det lille hospital The Royal i 60ernes Nordengland, og staben benytter lejligheden til at høre lidt om deres fremtid. Samtidig får en karruselulykke alvorlige følger, mens psykologen dr. Klein forsøger at komme til bunds i en usædvanlig voldssag.

09:55  

Antikkrejlerne XVI (15)
Antikkrejlerne XVI (15) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

10:40  

Antikkrejlerne XVI (16)
Antikkrejlerne XVI (16) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:25  

Skattejægerne
Skattejægerne Antikvitetshandlerparret Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen tager på opkøb i to private hjem, og særligt en samling smykker fanger Margits interesse. Et stort dødsbo skal tømmes og marskandiserne Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen går på jagt efter guld i de mange efterladte ting. I Vejen holder bilhandleren Søren Sørensen et stort rally i anledning af sit 30-års jubilæum. Men vejret er ikke på Sørens side.

11:55  

Bonderøven 2009 (18)
Bonderøven 2009 (18) Julen nærmer sig på Kastaniegården, så Frank og Theresa har travlt. Det er første gang, de skal holde jul sammen. Der skal laves julegaver og grønlangkål, og vaniljekranse med den gamle kødhakker. Theresa pynter op, mens Frank hellere vil i skoven og fælde træer. Sendt første gang 13.12.09

DR2

09:00  

Hvis vægge kunne tale (5:8)
Hvis vægge kunne tale (5:8) De seneste år har Micke og Daniel brugt somrene på at renovere et faldefærdigt hus på gården Grönviken, som de bruger som sommerhus, men nu får de hjælp. Christopher undersøger husets historie og kortlægger dets tidligere placering i byen, mens Erika går i gang med at restaurere dele af et gammelt 30'er-køkken.

10:00  

Arving ukendt II (1:6)
Arving ukendt II (1:6) Helge Holm vokser op i Sverige, mens hans bror vokser op i USA. Ikke en eneste gang i deres liv mødes de to brødre. Kattis Ahlström og Niklas Källner vil opfylde Helge Holms sidste ønske og finde brorens børn i USA. Kan de finde frem til arvingerne og genforene familien Holm?

11:00  

Arving ukendt II (2:6)
Arving ukendt II (2:6) Da Waltraud Kristinsson dør i Malmø, er det hendes ønske, at hendes søn Gunnar skal få del i arven. Men det har ikke været muligt at finde ham. Hvorfor har mor og søn mistet kontakten? Kattis Ahlström og Niklas Källner søger svar i Island og Tyskland. Her opdager de, at Waltraud traf et skæbnesvangert valg, som har præget både hendes og sønnens liv.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (7)
Flaskepost fra Stillehavet (7)

09:20  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

09:27  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

09:30  

Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8)
Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8) Signe og Anders kan ikke forstå, at Bruno er så trist. Det viser sig, at han har fødselsdag, men det vidste de ikke - så nu får de travlt med at arrangere en ordentlig fest med kagebjørn og gæster - og måske en fødselsdagssang. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Gepetto v/Jacob Rising, Karsten Andersen og Martin Sælan. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

09:55  

Mig og mine to hjem - Anemone (3)
Mig og mine to hjem - Anemone (3) Anemone er hos sin far. Anemone har langt flot hår, men far laver altid bare en kedelig knold på hende, når hun bor hos ham. Nu skal far lære at lave flot hår på Anemone.

10:00  

Vilde venner II (10)
Vilde venner II (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Otto og Kaja, der har vagten i klubhuset. Det nye ællingehus skal males, og der skal laves et rigtigt dejligt vinterbo til en skrubtudse. Og så skal Vilde Venner redde en fiskehejre, der er fanget i en fiskeline.

10:25  

Mit kæledyr - en kamæleon
Mit kæledyr - en kamæleon Jacob er 9 år og drømmer om at få en kamæleon. I dag får han besøg af 9-årige Mille, der ved alt om, hvordan man passer sådan en lille fyr. Jacobs mor kigger med og vurderer, om Jacob måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med bogstaver - Å
Skæg med bogstaver - Å Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å.

11:00  

Kaj og Andrea er både sure og glade
Kaj og Andrea er både sure og glade I dag svinger Kajs og Andreas humør fra rigtig sur til vældig glad. De hjælper hinanden med at blive glade. Og så skal vi høre Andreas' Prinsessesang og Eventyret om prinsessen, der ikke kunne le!

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse får "tivertifald" sovet i FULD FART!

DR1

12:25  

Kender Du Typen? 2015 (5)
Kender Du Typen? 2015 (5) En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen? besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. Vært: Mads Steffensen

13:10  

Hammerslag 2018 (1)
Hammerslag 2018 (1) Hammerslag begynder den nye sæson med tre dejlige og vidt forskellige sommerhuse på den jyske vestkyst. Mæglerne starter i et stort luksussommerhus med en helt unik havudsigt i Blåvand. Derefter tager de væk fra kysten og videre til et mere klassisk træhus på en idyllisk og fredelig naturgrund. Til slut skal mæglerne gætte prisen på en moderne ferielejlighed med en maritim beliggenhed i Hvide Sande tæt på både stranden og den summende bymidte. Vært: Christian Degn

14:00  

Spis og spar III (2:8)
Spis og spar III (2:8) Alenemor Anne Sofie er ved at omlægge sin og sine to pigers kost til vegansk. Men det er både dyrt og besværligt og når der ikke er opbakning fra pigerne, bliver det en næsten uoverskuelig opgave at gennemføre. Anne Sofie får en tiltrængt håndsrækning af kok, Jesper Vollmer og så får mormors kødfyldte favoritretter skarp konkurrence af Anne Sofies nye veganske livsstil.

14:45  

Manipulator - Det frie valg - (2:6)
Manipulator - Det frie valg - (2:6) Manipulator er programmet, der gør os klogere på, hvordan vi mennesker bliver manipuleret i hverdagen. Vi henter viden fra biologien, sociologien og hjerneforskningen. I dette program vil mentalist Jan Hellesøe sende studievært Mette Frisk ud på en rejse. Hun beslutter helt selv, hvor hun vil tage hen. Men kan Jan præge hende, så hun alligevel ender i ét bestemt hus et helt bestemt sted i Danmark? Imens mødes livsstilsekspert Anne Glad med hjerneforskeren Jon Sigurd Wegener for at gå på indkøb og få forklaringen på, hvad der sker undervejs i vores hjerne, efter en lang dag på arbejde.

DR2

12:00  

Din forunderlige hjerne: Hvad former, hvem man bliver?
Din forunderlige hjerne: Hvad former, hvem man bliver? Hvad gør dig til dig? Kom med dybt ind i den menneskelige hjerne, når den berømte neuroforsker David Eagleman undersøger, hvordan vores personlighed, følelser og errindringer skabes gennem neural aktivitet. Er vores identitet mejslet i sten, når vi har nået voksenalderen? Eller bliver vi ved med at ændre os?

12:50  

Din forunderlige hjerne: Hvem bestemmer?
Din forunderlige hjerne: Hvem bestemmer? Hvem styrer det, du gør? Kom med dybt ind i den menneskelige hjerne, når den berømte neuroforsker David Eagleman undersøger, hvordan den styrer vores handlinger og træffer beslutninger uden vi er bevidste om det. Hvem er det, der bestemmer i dit liv? Og hvad er meningen med bevidstheden egentlig?

13:40  

Ekstreme togrejser II (6:6)
Ekstreme togrejser II (6:6) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. I Canada opdager Chris, at det faktisk er den omkring 4000 kilometer lange jernbane, som går tværs gennem landet, der i løbet af nogle få årtier har omdannet kæmpestore vildmarksområder til små bysamfund og skabt det Canada, vi kender i dag.

14:25  

Ekstreme togrejser III (1:5)
Ekstreme togrejser III (1:5) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især med tog. Da jernbanen i USA's største stat, Alaska, blev bygget, var staten knap nok beboet. Alligevel blev banen en stor succes, selv om en rejse selv på kanten af vinteren ikke er hel nem.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I den sidste kvartfinale skal de havfriske Fiskerne køre imod det hvirvlende Team Tornado. Det går vildt for sig, når de to hold skal køre ned ad Striben, ud på specialbanen mellem vilde dyr i Zoologisk Have og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Det hurtigste hold får den sidste plads i semifinalerne.

12:30  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

12:45  

Kika og Bob (7)
Kika og Bob (7) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (33)
Junglebogen (33)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skildpadden kan blive 100 år. Ta´ med Lille Nørd ud og svømme med havskildpadder og se om det lykkes Anders og Katrine at hjælpe skildpaddeungerne sikkert ud til skildpaddebørnehaven.

13:40  

Sikker & Søn III (3)
Sikker & Søn III (3) Søn tager ud for at finde et sted, hvor han kan være alene og ræse med sin fjernstyrede bil. Han kommer ud i en ørken, men taber fjernkontrollen, og pludselig jagter bilen Søn rundt i ørkenen. Hvad skal Søn gøre?

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være håndboldspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børne-restaurant "4". Det er en indianerrestaurant, hvor de serverer hjemmelavede snobrød. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:15  

Kriminalkommissær Foyle (27)
Kriminalkommissær Foyle (27) "Overtrædelser". En konference om Palæstinas fremtid skal finde sted i efterkrigstidens London, og MI5 frygter et terrorangreb. Samtidig bliver en ung jødisk mand udsat for et brutalt overfald. Foyle spekulerer på, om overfaldet er racistisk motiveret. Situationen bliver ikke mindre spændt, da en højreradikal politiker udgiver et manifest, hvor han kræver, at alle krigsflygtninge bliver udvist af landet. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Valentine: Tim McMullan. Instruktion: Stuart Orme.

16:45  

Landsbyhospitalet (23)
Landsbyhospitalet (23) En landmand bliver indlagt med alvorlige helbredsproblemer, men det kræver et større detektivarbejde at finde ud af, hvad han fejler. Samtidig viser portøren Ken, at han har lært et kneb eller to af sine lægekolleger - mens søster Brigid og dr. Weatherill forsøger at hjælpe en tavs ung kvinde med problemer på familiefronten.

17:35  

Jordemoderen II (5:10)
Jordemoderen II (5:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

15:10  

Jordens hellige vidundere (2:3)
Jordens hellige vidundere (2:3) Mange af verdens mest kendte vartegn er inspireret af tro. De har stor spirituel betydning og tiltrækker millioner af tilbedere hvert år. Udforsk, hvad folk gør i troens navn, når vi besøger nogle af Jordens mest hellige steder. Denne gang går turen til New York, hvor en anglikansk præst fra katedralen St. John the Divine udfører en forbløffende ceremoni for at bringe mennesker og deres dyr tættere på Gud.

16:10  

Danmarkshistorien på vrangen (1:6)
Danmarkshistorien på vrangen (1:6) Vold har eksisteret siden tidernes morgen, og vi har altid kommunikeret med kærtegn OG klø. Den man elsker, tugter man, og vold er blevet udført i guds navn eller i bedste mening Liv Thomsen fortæller om 1800tallets barbariske opdragelsesmetoder og om Jens Nielsen, hvis skæbne er et tragisk eksempel på, hvordan vold avler vold. Og hun tager på en tidsrejse sammen med historikere og arkæologer - fra stenalderen og opefter - for at undersøge, hvilken rolle vold har spillet i danmarkshistorien. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

16:55  

Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (3:4)
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (3:4) Ludvig 11. af Frankrig var en snu strateg. Under hele sin regeringstid lagde han fælder for sine modstandere, lavede intriger, bestak og arrangerede ægteskaber - alt sammen for at bevare sit rige. Hans higen efter dominans fik stor betydning for Frankrigs udvikling, men gav ham også en masse fjender. Hør, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her.

17:40  

Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (4:4)
Magten over tronen - Dynastiernes blodige intriger (4:4) Tidligt i renæssancen var Karl 5. af Habsburg ved at blive Europas mest magtfulde mand. Han var arving til den spanske trone og havde planer om at erobre det Tysk-Romerske Rige. Men hans iver efter et universelt monarki skabte konflikt med Frans 1. af Frankrig. En strid, der bragte krige, forræderi og børnegidsler med sig. Hør, hvordan tørsten efter magt blandt datidens fyrster ændrede Europas grænser, når de episke historier rekonstrueres her.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (6)
Gurli Gris VII (6)

15:10  

Gurli Gris: Græskardysten
Gurli Gris: Græskardysten

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (4)
Vidundervovsen Vaffel (4) Vaffel går på opdagelse

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Det kom fra det ydre rum

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Piger i det fri

16:35  

Paw Patrol (3)
Paw Patrol (3) Vovser og kattestrofen + Vovserne redder et tog

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (1)
Rosa fra Rouladegade II (1) Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (5)
Onkel Rejes Heavyband (5) Onkel Reje har hørt, at man kan vinde Heavy-MGP, hvis man laver en pagt med Djævlen. Så Reje og Krølle må en tur i Helvede. Dagen byder også på et møde med Mormor, Afro Niller og den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen.

17:45  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kim Larsen - folkets sanger
Kim Larsen - folkets sanger Dansk dokumentar fra 2015 Kim Larsen er Danmarks ubetinget største sangskriver. Fra sine allerførste plader synger slumpoeten fra Christianshavn sig direkte ind i danskernes hjerter med sine moderne folkesange. Men da Kim Larsen vil tage de næste skridt mod stjernerne, kommer hans talent paradoksalt nok til at stå i vejen for hans succes. Ny dokumentar om Kim Larsen, med nye versioner af hans sange ved bl.a. Kwamie Liv og Carl Emil Petersen (Ulige Numre). Tilrettelagt af Janus Køster-Rasmussen og Michelle Francati. Sendt første gang 24.10.2015

DR2

18:30  

Anna Ancher - Kunsten at fange en solstråle
Anna Ancher - Kunsten at fange en solstråle Hvordan kunne en ung pige i 1870'erne vokse op i det yderste Danmark og udvikle sig til en af vores største kunstmalere? Anna Anchers motiver, sollys og farver skiller sig i dag ud fra de andre store skagensmalere. Hun kunne se noget, de andre ikke kunne. Og det forfulgte hun livet igennem.

19:15  

Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (1:4)
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (1:4) Der er fundet et babyskelet i en kasse på et tørreloft på Frederiksberg. To af ejendommens beboere, 92-årige Tove Stæhr og Sanne Gottlieb forsøger at opklare mysteriet om, hvad der sket det lille barn. En sjældent fortalt kvindehistorie om skam, sex udenfor ægteskab og døde spædbørn i tiden før den fri abort. Fru Stæhr mener, at barnet må være placeret på loftet i forbindelse med en ombygning af ejendommen. Sanne finder ud af, hvor barnet præcist lå gemt på tørreloftet. Hansigne skammede sig over, at være gravid uden at være gift. Hun fødte i skjul - og gemte det døde barn i sin kommode.

20:00  

Valhalla-mordene (2:4)
Valhalla-mordene (2:4) En ældre kvinde findes myrdet på drengehjemmet Valhalla. Er morderen den samme, som slog de to mænd ihjel? Politiet står stadig uden spor i sagen, men nu sætter Kata og Arnar fokus på det gådefulde drengehjem.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (34)
Pyjamasheltene (34)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2)

19:20  

Svampebob Firkant VII (7)
Svampebob Firkant VII (7) Bikini Bundens forbandelse + Blækward i klarinetland

19:45  

Vi' bare bjørne III (33)
Vi' bare bjørne III (33)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Mandefald - Tinder eller singlefester? (3:4)
Mandefald - Tinder eller singlefester? (3:4) Aldrig har så mange mænd boet alene og været familieløse. Hver fjerde mand får aldrig børn, og halvdelen af alle ufaglærte mænd bor alene, ofte med en usund livsstil. Flemming får moralsk peptalk af sin ven Tony, inden han skal til singlefest. Claus tager en stor beslutning og opsøger hjælp for at komme videre i sit liv. Og Peter forsøger at bryde isolationen ved at melde sig til rytmisk samspil. Men han har aldrig spillet før, så han er spændt på, hvordan det skal gå. Tilrettelæggelse: Michael Plejdrup

22:10  

En sag for mr. Whicher: Bånd der binder
En sag for mr. Whicher: Bånd der binder I 1860'ernes England arbejder den tidligere Scotland Yard-inspektør Jack Whicher som privatdetektiv. Nødtvungent påtager han sig en skilsmissesag, hvor en rig godsejer mistænker sin kone for utroskab. En tilsyneladende simpel opgave, som dog hurtigt bliver mere og mere urovækkende. Whicher: Paddy Considine. Mrs Piper: Nancy Carroll. Lady Jane Coverly: Helen Bradbury.

23:40  

Jordemoderen II (5:10)
Jordemoderen II (5:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

21:30  

22. juli - Dagen der ændrede Norge (5:6)
22. juli - Dagen der ændrede Norge (5:6) Skolelæreren Helga møder sorgen på nært hold. Mens journalisten Anine graver i terroristens barndom.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

23:30  

Når støvet har lagt sig (1:10)
Når støvet har lagt sig (1:10) Dansk dramaserie fra 2020 9 dage før et tragisk terrorangreb rammer København, lever otte fremmede mennesker hver deres liv, uvidende om hvad der venter forude. Ægteparret Morten og Camillas bryllupsdag trues af sønnens misbrug, og kokken Nikolaj lægger nye karriereplaner ved at tage ufine midler i brug. Jamal kæmper med at tage kørekort, og 10-årige Marie finder en taske med våben, som får store konsekvenser for justitsminister Elisabeth Hofmanns og hendes ægteskab med konen Stina. Uegnet for børn. Medvirkende: Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Ida Maria Rydén. Instruktør: Milad Alami. Producent: Stinna Lassen. Produktion: DR Drama.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Kriminalkommissær Foyle (26)
Kriminalkommissær Foyle (26) "High Castle". Eks-politimanden Foyle er blevet hyret som efterforsker af den britiske efterretningstjeneste. Året er 1946. 2. verdenskrig er forbi, men en ny, kold krig er brudt ud. En professor med bånd til en amerikansk oliebaron findes myrdet, og Foyle får til opgave at finde ud af, om amerikaneren også er i fare. Det fører ham ind i en verden præget af forretningsfolk med skumle internationale forbindelser. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Sir Alec Myerson: Rupert Vansittart. Instruktion: Stuart Orme.

02:05  

Til undsætning (20:48)
Til undsætning (20:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:50  

Bonderøven 2009 (18)
Bonderøven 2009 (18) Julen nærmer sig på Kastaniegården, så Frank og Theresa har travlt. Det er første gang, de skal holde jul sammen. Der skal laves julegaver og grønlangkål, og vaniljekranse med den gamle kødhakker. Theresa pynter op, mens Frank hellere vil i skoven og fælde træer. Sendt første gang 13.12.09

03:20  

Kender Du Typen? 2015 (5)
Kender Du Typen? 2015 (5) En penisformet snapsekande og en garderobe de fleste vil misunde. Det er blot nogle af de ting, der venter livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup, når de i aftenens udgave af Kender Du Typen? besøger en 260 kvadratmeter stor herskabslejlighed i hjertet af København. Her sætter vært Mads Steffensen dem desuden på en helt særlig opgave, der afslører, at i hvert fald én af eksperterne overhovedet ikke stoler på ham. Det bliver med andre ord noget af en prøvelse for Anne og Flemming at finde ud af, hvem aftenens kendte hovedperson er. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:30  

Uforglemt: Liget i kufferten (1:3)
Uforglemt: Liget i kufferten (1:3) Da en gammel kuffert fiskes op af en flod, viser den sig at indeholde et forrådnet lig. Nu venter der politifolkene Cassie Stuart og Sunny Khan et stort arbejde med at identificere afdøde og finde hans morder. Imens fortsætter advokaten Colin, sygeplejersken Marion, læreren Sara og politikvinden Tessa med deres daglige sysler. Ingen af dem aner, at de snart vil blive draget ind i en 26 år gammel drabssag.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, CHRISTIANSFELD.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0128211357