Christiansfeld
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 4. november 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: lørdag d. 4. november 2023

DR1

05:16  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (2:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Brutale storme, hård regn og bidende frostgrader. Seks hårdføre deltagere fra tidligere sæsoner kaster sig ud i den koldeste udfordring nogensinde. Med kun lidt udstyr skal de overleve 50 dage i det barske vinterterræn i Labrador, Canada. Hvem klarer sig længst i vildmarken og vinder de eftertragtede 500.000 dollar?

07:15  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (3:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (3:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Snart sætter vinteren for alvor ind. Deltagerne kæmper for at etablere sig i det barske, fremmede terræn og forsøger at hente inspiration fra deres tidligere erfaringer i eksperimentet. En deltager kæmper for at finde et solidt fundament i det drivvåde miljø - mens en anden håber, at det velkendte terræn giver en fordel.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Folk og fæ II (5:7)
Folk og fæ II (5:7) Britisk dramaserie fra 2021. (All Creatures Great and Small) Den årlige cricketkamp hos Mrs. Pumphrey står for døren, men der er ikke nok spillere på Darrowby Eleven-holdet. Siegfried prøver ihærdigt både at træne James og overtale Tristan til at deltage, men Tristan er stadig sur på sin bror. Helens gamle flamme vender tilbage til Darrowby, og James føler sig truet, både på og udenfor banen.

DR2

05:15  

Music for Black Pigeons
Music for Black Pigeons Dansk dokumentar fra 2023 af Jørgen Leth og Andreas Koefoed Jørgen Leth og Andreas Koefoeds film søger ind til musikkens væsen og de kreative processer med den danske jazzmusiker og komponist Jakob Bro som omdrejningspunkt - sekunderet af nogle af vor tids mest indflydelsesrige jazzmusikere, heriblandt Bill Frisell, Lee Konitz, Palle Mikkelborg og Midori Takada. Men er det overhovedet muligt at sætte ord på musikkens væsen? Filmen handler om at være til stede i nuet, om at spille og improvisere, om at videreføre arven fra generationer af jazzpionerer. Filmholdet har fulgt Jakob Bro gennem 14 år og overværet hans musikalske møder med musikere på tværs af generationer og landegrænser. Gennem Bros kompositioner udforsker filmens karakterer musikkens rum og giver poetiske, livsbekræftende og humoristiske svar på i hvert fald nogle af de spørgsmål, der stilles. Filmen havde verdenspremiere i Venedig-festivalens officielle program i september 2022.

06:50  

Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (2:3)
Bin Laden - Fra milliardærsøn til verdens mest eftersøgte terrorist (2:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Osama bin Laden - The Inside Story) Hvordan blev en stille milliardærsøn - og Arsenal-fan - verdens mest eftersøgte terrorist? Osama bin Laden afspejlede de komplekse forandringer, som Mellemøsten og hele verden har gennemgået de sidste 40 år. Ingen anden har haft så stor indflydelse på disse forandringer. Serien følger hans liv fra 70'ernes Saudi-Arabien, 80'ernes Afghanistan til 90'ernes Sudan. Hvilke globale trends ændrede ham - og hvordan ændrede han verden?

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

05:55  

Ernest & Celestine (14)
Ernest & Celestine (14)

06:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:10  

Sarah og And (17)
Sarah og And (17)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Allergi (4)
Bamselægen - Allergi (4) Bamsen Hunni er pludselig blevet meget snottet. Hunnis ejermand Villy tænker, at det er bedst at få det undersøgt hos Bamselægen Sandra. Bamselægen er ekspert i bamser og har maskiner, som er specialbygget til undersøgelsen af syge bamser. Villy og Bamselægen undersøger Hunni, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, som elsker at fortælle om kroppen, og af Portør Ole, som er helt syg efter at tale med Sandra. Følg med og se, om Bamselægen og Villy kan hjælpe med Hunnis snue.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Peter Pedal på nye eventyr
Peter Pedal på nye eventyr Da Peter møder elefanten Kayla, som lider af hjemve, beslutter han sig for at hjælpe hende med at besøge sin bror i Californien. Kayla arbejder for en tryllekunster, og hans sikkerhedschef Danno Wolfe får overbevist sig selv om, at Peter er hjernen bag en elefant-napning. Han begynder en storstilet eftersøgning for at finde Kayla. Med Wolfe lige i hælene rejser Peter, Kayla og Manden med den gule hat tværs over landet med tog, lastbil og skolebus, så hun kan blive genforenet med sin familie.

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:00  

Folk og fæ II (6:7)
Folk og fæ II (6:7) Britisk dramaserie fra 2021. (All Creatures Great and Small) James forbereder sig på at introducere Helen for sine forældre og fortælle dem, at han bliver i Dalloway. Men en drægtig hoppe forpurrer hans nøje planlagte strategi. Tristan er stadig i vildrede om sin fremtid, indtil Mrs. Donovans hund hjælper ham med at træffe en beslutning.

09:45  

Kriminalkommissær Barnaby XVIII (5)
Kriminalkommissær Barnaby XVIII (5) Engelsk krimiserie fra 2016. (Midsomer Murders) "Skeletter". En gruppe arkæologer graver efter den kristne helgen Cicely Milsons jordiske rester. Da de støder på et skelet, er gruppens leder, Zoe Dyer, sikker på, at de har fundet Cicely. Zoes glæde bliver dog kort, for snart havner hun selv i udgravningen - under et vognlæs jord. Nu er det John Barnabys tur til at grave. Hvorfor blev Zoe slået ihjel?

11:15  

Grønland - en verden af kontraster
Grønland - en verden af kontraster Tysk naturprogram fra 2020. (Grønland - In the glare of the ice) Grønland. Verdens største ø, hvor over 80 procent af landet er dækket af is. I årtusinder har inuitterne jaget her og levet af naturen. Men polarcirklen er under hastig forandring. Modernisering og menneskeskabt global opvarmning truer det arktiske naturparadis. Gennem lokalbefolkningens øjne lærer vi det autentiske Grønland at kende - fra ældgamle traditioner til den mystiske grønlandshaj og det guddommelige nordlys.

DR2
TVR

09:00  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:25  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

10:20  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11)

10:35  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12)

10:50  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:15  

Pax' jordiske eventyr III (6:10)
Pax' jordiske eventyr III (6:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som ejendomsmægler i et ejendomsmæglerfirma. Hun får en ny ven, viser hus frem på en helt ny måde, brænder sig, bliver den mest populære mægler gennem tiden - og driver den sure Tante til vanvid.

11:30  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

11:40  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

11:55  

Vidundervovsen Vaffel (49)
Vidundervovsen Vaffel (49)

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:20  

Slædepatruljen (3:6)
Slædepatruljen (3:6) Konkurrencen spidser til. Forude venter en redningsøvelse og 100 kilometer på langrend, for kun de sejeste kommer med videre til de nordlige breddegrader. Et uheld får store konsekvenser for én af kvinderne lige inden målstregen.

13:25  

Bjørneungernes nye hjem (1:2)
Bjørneungernes nye hjem (1:2) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Bears About the House) De er blevet reddet fra et liv bag tremmer. Forældreløse og sårbare unger fra de truede arter malajbjørn og kravebjørn. Her følger vi dyreforkæmper Giles Clark passe ungerne i de første vigtige uger - og mens han hjælper med at opbygge og udvikle et nyt og banebrydende bjørneinternat i Sydøstasien. Kan han give de sårbare bjørneunger den start på livet, som de har behov for? Og kan han sikre at bjørnene har en fremtid i naturen?

14:25  

McDonald og Dodds: Belvedere
McDonald og Dodds: Belvedere Britisk krimi fra 2022. En ung og smuk kvinde sætter sig til rette i en solstol i parken på en sommerdag - og findes efterfølgende død. Da Dodds skal efterforske hendes identitet og baggrund, tvinges han til at konfrontere sin egen fortids hemmeligheder.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

12:30  

Hun roder med den danske sangskat: Den blå anemone
Hun roder med den danske sangskat: Den blå anemone Miho dykker ned i 'Den blå anemone'. Den smukke forårssang, som i virkeligheden beskriver den danske modstandskamp under 2. verdenskrig. Hun møder tidl. udenrigsminister Per Stig Møller, som fortæller om Kaj Munk, der skrev og udgav teksten illegalt, og om hvordan han blev slået ihjel af tyske nazister få uger efter udgivelsen. Og så spiller DR Big Band Miho's version af sangen, som er helt anderledes, end den original vi kender.

14:00  

Red bierne med Anders Lund Madsen
Red bierne med Anders Lund Madsen Bierne har det hårdt. Sidste år døde hver femte danske honningbifamilie og antallet af vilde bier er i kraftig tilbagegang. Biernes død kan få store konsekvenser for både biodiversitet og landbrugsafgrøder. Men hvad er det, der truer bierne? Hvorfor er de så vigtige? Og hvad kan vi gøre for at redde dem? Det undersøger Anders Lund Madsen i denne temalørdag. For at blive klogere på bierne vil Anders forsøge sig som biavler i sin egen have. Og så sidst men ikke mindst tager han ud for at indfange en vildfaren sværm!

TVR

12:10  

Vennerne og det grønne lys 3 (9:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (9:20) Hugo snyder sig ind til Valdemar for at få fat i ringen. Men pludselig ændrer han mening. Kan vennerne stole på Hugo?

12:20  

Vennerne og det grønne lys 3 (10:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (10:20) Hugo vil redde Pixel og har brug for Valdemars hjælp. Men kan han få sig selv til at snyde vennerne og stjæle deres halvdel af ringen?

12:35  

Stop! - Spøgelsestimen
Stop! - Spøgelsestimen Det er mørkt og skræmmende udenfor, og Maja har svært ved at sove. Hun vil gerne krybe ned i fars trygge seng, men han synes, at store piger skal sove i deres egen seng. Har far glemt, hvordan det er at være rigtig bange? Måske Maja kan få ham til at huske det.

12:40  

Marie og Maria (4:6)
Marie og Maria (4:6)

12:55  

Superhelteskolen
Superhelteskolen Ildar har dannet en superheltegruppe: "Ildar & de fire få", men gruppen er i fare, da selseste Superduper kommer til skolen for at finde sit nye sidekick.

13:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:35  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26) Der dukker en mystisk monolit op i Bakkeby, hvilket skaber frygt, forvirring og fascination blandt indbyggerne. Sprinter må opklare mysteriet, før panikken river byen fra hinanden. For det kan jo også være en superskurk, der står bag. Det er dog ikke tilfældet og efter en masse diskussion, formår den sorte sten at samle byen om en fælles "fjende".

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

14:00  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2)

14:10  

Storm på Stillevænget (5:24)
Storm på Stillevænget (5:24) Efter de har meldt sig til Julekampen, indkalder Sanna til stormøde på Stillevænget. Nu skal naboerne forsøge at samarbejde, hvilket ikke er det letteste.

14:25  

Motor Mille og uniformerne - Soldat (6)
Motor Mille og uniformerne - Soldat (6) Motor Mille får lov til at køre en kæmpe maskine da hun besøger en flok soldater. Men hun lærer også, hvorfor det er så vigtigt, at der er rent på stuerne, og hvorfor fælleskabet også er så vigtigt for at kunne hjælpe andre. Sammen med soldaterne skal Motor Mille ud på en forhindringsbane, hvor deres samarbejdsevner bliver sat på prøve.

14:40  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:55  

Carmen Curlers II (3:7)
Carmen Curlers II (3:7) 50.000 sæt curlere er på vej mod USA, og nu skal resten af Europa have deres leveringer, så Axel udvider fabrikken og ansætter folk til natarbejde. Birthe beordres til at skaffe 70 damer til fabrikken, men hvordan gør man det, når hele Danmark er i massiv mangel på arbejdskraft? Birthe må sande, at der skal nye alternative metoder i brug. Axel prøver at nyde sin succes, men mærker ensomheden komme snigende. For hvem har han egentlig i sit liv, når det virkelig brænder på? Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Line Mørkeby, Mette Heeno, Andreas Garfield Instruktør: Samanou Sahlstrøm Producent: Emma Poppe DR Drama

16:50  

Den sidste The Beatles sang: Now and Then
Den sidste The Beatles sang: Now and Then Britisk musikdokumentar fra 2023. (Now and Then - The Last Beatles Song) The Beatles var et af de mest indflydelsesrige bands i musikhistorien. Nu, ved hjælp af kunstig intelligens, er det lykkes at færdiggøre sangen "Now and Then" skrevet af afdøde John Lennon i 1970'erne. Her følger vi arbejdet med bandets sidste sang, der indeholder bidrag fra alle fire Beatles medlemmer.

17:05  

Folk og fæ II (7:7)
Folk og fæ II (7:7) Britisk dramaserie fra 2021. (All Creatures Great and Small) Det er blevet jul i Darrowby, og sneen daler blidt. Men det går op for Helen og James, at de ikke har aftalt hvor de skal tilbringe julen. Mrs. Hall regner med, at de kommer til Skeldale, mens Jenny forventer, at de tilbringer julen på Heston Grange. Hvis de ikke engang kan blive enige om juleaften, kan de så blive enige om en fremtid sammen?

17:55  

Søren Vesters Have - Design dine bede
Søren Vesters Have - Design dine bede Søren frøsåede alle sine store bede for et par år siden, og nu må han erkende, at de er blevet lige vilde nok. Så han tager på inspirationsbesøg hos Troensehaven for at få tips til at designe bede. Og så skal der bygges gode, solide planteborde - for han har længe manglet et rigtigt planteværksted.

DR2

15:00  

Soundtrack Service med Han Duo - musik fra spil
Soundtrack Service med Han Duo - musik fra spil Elias Eliot & Jacob Ege Hinchely fra Han Duo præsenterer de bedste hits fra spil med DR Symfoniorkestret.

15:15  

Syv mænd sejrer
Syv mænd sejrer Amerikansk westernklassiker fra 1960. (The Magnificent Seven) En lille fattig mexicansk landsby plages af Calveras røvere, der gentagne gange æder, stjæler og ødelægger alt af værdi. Ingen af bønderne tør sætte sig op mod Calvera. I stedet må den retskafne revolvermand Chris samle nogle erfarne lejesvende til at tage kampen op mod røverne. Syv mænd er ikke meget mod Calveras hundrede mænd, men overmagten skræmmer ikke Chris og hans folk. Medvirkende: Yul Brynner, Steve McQueen, Eli Wallach m.fl. Instruktion: John Sturges.

17:20  

Historien om et mord - Pigen med sommerhatten
Historien om et mord - Pigen med sommerhatten Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) I 1979 fængsles militærlægen Jeffrey MacDonald for drabet på sin gravide kone og deres to døtre. Men han fastholder sin uskyld og siger, at tre hippier på euforiserende stoffer, to mænd og en pige med sommerhat, brød ind og dræbte hans familie. Denne serie ser på beviserne, teorierne og de mange rygter, der stadig svirrer om de gruopvækkende mord.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Karla laver drama
Karlas Fantalastiske Klasse - Karla laver drama Klassen er ved at forberede "Den Grimme Ælling" som teaterstykke, og Karla vil have hovedrollen.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder killingerne og ungerne + Vovserne redder et drivhus.

16:55  

Kreabix: Et kæmpe piratskib
Kreabix: Et kæmpe piratskib Emma har fyldt sit værksted med skrald! Ud af det skal hun bygge et skib. Det bliver til et sejt piratskib med kahyt, udkigspost og fangehul.

17:00  

Historietimen - Christiansborg Slot
Historietimen - Christiansborg Slot Under Christiansborg slot ligger ruinerne af den borg, som biskop Absalon byggede i 1100-tallet. Professoren er godt i gang med sit tv-program, da han møder en arkæolog. Hun advarer ham om at gå op på slottet med gamle bøger. Hvis han gør det, kommer genfærdet af en bibliotekar. Professoren skal faktisk slet ikke op på slottet, han skal blive i ruinerne og fortælle om Absalons borg. Men skytsenglen vil lokke professoren op på slottet. Han skal møde genfærdet og indse, at der er mere mellem himmel og jord. Medvirkende: Professoren: Jesper Asholt Skytsengel: Pernille Vallentin Arkæolog: Lisbeth Wulff Sendt første gang 25.11.09

17:20  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved, hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber, og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

17:35  

Osman og Jeppe I (13)
Osman og Jeppe I (13)

17:55  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) Johns diller går i fælden. Musefælden. Og ikke bare én men mange! John ofrer sig nemlig for at redde byens mus, men det er ikke uden smerte.

17:55  

F for får V (7)
F for får V (7)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Fiskene i Sverige: Havet
Fiskene i Sverige: Havet Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Der lever over 300 fiskearter i havet omkring Sverige. Men i dag er der ikke mange af de karakteristiske fisk tilbage, fordi de er blevet overfisket. Tag med på en magisk rejse under havoverfladen, og mød nogle af de mærkeligste skabninger, der lever i dybderne. Hvordan passer vi på de fiskeressourcer vi har tilbage?

20:00  

Den store bagedyst (6:9) - Det søde og det salte Asien
Den store bagedyst (6:9) - Det søde og det salte Asien Verdens største kontinent Asien er berømt for det duftende og velkrydrede gadekøkken. Så selvfølgelig skal de seks deltagere en tur i den salte afdeling og lave lækker streetfood. Med hjemmelavet filodej, friture - og en tidligere Michelin-kok, som den skrappe gæstedommer. I mesterværksudfordringen viser deltagerne alle deres talenter for æstetik og gode smagssammensætninger, når de skal ramme Asien på både udtryk og smag.

DR2

18:20  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager forfatter Peter Høeg fat på salmen "Som dug for slagne enge".

18:30  

Danmarkshistorien på vrangen (3:6) - Overtro gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (3:6) - Overtro gennem tiderne I årtusinder har vi mennesker haft behov for at tro på såvel gode som onde overjordiske væsner. Trolde, hekse og forbandelser har eksisteret side om side med Gud, Jesus og bønner. Vi fortæller i dette program om tro og overtro fra jæger-samlernes shamanisme over bronzealderens soldyrkelse og middealderens astrologi til de mere eller mindre bestialske og bizarre ritualer og traditioner som især blev praktiseret ude på landet i 1800tallet. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

19:15  

Danmarkshistorien på vrangen (4:6) - Slaveri gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (4:6) - Slaveri gennem tiderne Siden tidernes morgen har mennesker behandlet andre mennesker som deres ejendom. Slaver og trælle er blevet betragtede som nærmest laverestående end dyr, og i krige og konflikter har det nogle gange været bedre at fange fjenderne og udnytte deres arbejdskraft end at myrde dem. Liv Thomsen fortæller den fantastiske historie om Jan Leton, der i 1800 tallet foretager den lange rejse fra syd til nord, fra en amerikansk slaveplantage til en nordjysk fiskerlandsby. Og hun rejser tilbage i tiden sammen med historikere og arkæologer for at undersøge, hvilken rolle slaveri har haft i danmarkshistorien. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

20:00  

Top Gear - Familiebiler, varevogne og en Ferrari
Top Gear - Familiebiler, varevogne og en Ferrari Britisk underholdningsprogram fra 2022. Hvilken familiebil er den bedste til prisen i dag? Chris, Freddie og Paddy lader videnskaben råde. Og så prøver de også at købe varevogne til en rimelig pris. Paddy tager til Italien for at teste Ferraris smukke nye SP3... og lege taxachauffør en stund.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da et par sneugler bliver fanget af Cirkusdirektøren, må Paul-E lære kunsten at være stille for at være med til at redde dem.

18:30  

100% Ulv
100% Ulv Drengen Freddy er arvtager i en familie bestående af stolte varulve. Han er overbevist om, at han, når tiden kommer, skal blive den mest frygtindgydende varulv af dem alle. Freddy får dog en ubehagelig og ydmygende overraskelse, da han under fuldmånen til sin første "forulvning" ikke forvandles til en varulv, men derimod en knap så frygtindgydende puddelhund! Det ser ikke godt ud for Freddy, der nu må bevise overfor flokkens ældste, at han er en varulv i hjertet. Hvis ikke det lykkes ham inden næste måneopgang, vil han blive smidt ud af flokken for altid. Undervejs møder han gadehunden Batty, som bliver en uventet hjælp for Freddy, der nu skal bevise, at han - trods sit bløde og nuttede ydre - stadig er 100% ulv.

20:05  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kronprinsparrets Priser 2023
Kronprinsparrets Priser 2023 H.K.H. Kronprins Frederik og H.K.H. Kronprinsesse Mary glæder sig til at byde seerne velkommen til det traditionsrige og musikalske tv-show, der hylder kultur og socialt engagement i Danmark og Grønland. Aftenen byder blandt andre på: Carpark North, Blæst, Mahamad Habane, URO med Mekdes, eee gee m.fl. Programmet sendes live fra Musikhuset Esbjerg. Vært: Kåre Quist.

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby XVIII (6)
Kriminalkommissær Barnaby XVIII (6) Engelsk krimiserie fra 2016. (Midsomer Murders) "Sjælehøst". Det er tid for den årlige høstfestival, og et tivoli er kommet til byen. Men et dødsfald kaster en skygge over festlighederne. Harry Wyham, ejer af den lokale rideskole, findes livløs i en hestestald. John Barnaby er sikker på, at der er tale om urent trav, for den arrogante Harry var en mand med mange fjender.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue
Ditte Hansen har en plan: Rød alarm på gul stue Hvad sker der når man slipper Ditte Hansen løs i en børnehave og hvordan reagerer en gymnasieklasse på hendes kampagnefilm, der skal rekruttere dem til at blive pædagoger? For hvem skal egentlig passe vores børn, når der ikke længere er nogen, som vil være pædagoger, og hvad har Storebæltsbroen med det hele at gøre?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Troldspejlet special - Troldspejlet på zombiejagt
Troldspejlet special - Troldspejlet på zombiejagt Når der opstår en pandemi, bliver zombie-apokalypsen en meget nærliggende tanke. I hvert fald er der flere zombier end nogensinde i populærkulturen. Jakob Stegelmann giver dig historien om zombien og en guide til de mærkeligste zombiefilm.

22:45  

Stockholms blodige bandekrig (6:6) Vejen ud
Stockholms blodige bandekrig (6:6) Vejen ud Svensk dokumentarserie fra 2023. (Stockholms Gängkrig - bakom rubrikerna) Mange af de oprindelige bandemedlemmer er døde eller i fængsel. Alligevel opstår nye netværk med stærke loyalitetsfølelser, hvilket skaber nye konflikter. Hele ni mord finder sted i Järva i 2021 - og skyderierne spreder sig til flere svenske byer. Da rapperen Einár bliver skudt og dræbt, sker der et skift i Sverige. I Järva prøver Kassim og læreren Iman sammen med politiet og de sociale myndigheder at ændre situationen.

23:15  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR
DR1

00:00  

Wallander: En lektion i kærlighed
Wallander: En lektion i kærlighed Engelsk-svensk krimi fra 2015. (Wallander: A Lesson in Love) Liget af en kvinde findes halvt begravet i et mosehul. Da Wallander undersøger kvindens hus, bliver det klart, at hendes teenagedatter er forsvundet. Efterforskningen fører Wallander til en rockerbandes tilholdssted. Stemningen bliver mere og mere anspændt, og Wallander føler, at han bliver forfulgt. Men er det af rockerne eller af noget mere uhåndgribeligt? Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Baseret på Henning Mankells romaner.

01:30  

Chelsea Detective (3:4)
Chelsea Detective (3:4) Britisk krimiserie fra 2022. (The Chelsea Detective) Dagen efter FA Cup-finalen i fodbold findes sikkerhedsvagten Steve O'Hara stukket ihjel på et øde område. En kniv, hans mobil og en pose stoffer ligger ved siden af ham. Var stofferne til hans kone, der er ved at dø af kræft? Da kriminalkommissær Max og Priya begynder efterforskningen, viser det sig, at den venlige kæmpe har en mørk fortid fyldt med vold, racisme og hooligans. Er hans død endnu en tragedie som følge af årtiers voldspiraler?

03:00  

Top dog (1:8)
Top dog (1:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Juristen Emily vil frem i verden. Den nyligt løsladte Teddy vil ud - ud af kriminaliteten og væk fra sit gamle liv. De to har absolut intet til fælles. Men snart hvirvler en gådefuld kidnapning den umage duo ind i en beskidt sammensværgelse, hvor intet er, hvad det synes at være.

03:45  

Top dog (2:8)
Top dog (2:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Hver for sig efterforsker Emily og Teddy rigmandssønnen Philips forsvinden. Nu kontakter Philip uventet sin bankmand. Han beder om at få overført 15 millioner til køb af en eksklusiv lejlighed. Bankmanden aner uråd og kontakter Philips far. Emily og hendes advokatfirma får til opgave at finde ud af, hvad der foregår.

DR2

00:15  

Sonja - den hvide svane
Sonja - den hvide svane Norsk autentisk drama fra 2018. Norske Sonja Henie er tidens største kunstskøjteløber, da hun i 1936 drager til Hollywood for at blive filmstjerne. Hun får øjeblikkelig succes og bliver en af filmbyens rigeste og mest ombejlede kvinder. En tilsyneladende endeløs optur - men så sker det. Sonja bliver ældre, publikumstallene daler, og filmselskaberne trækker sig. Isen er begyndt at smelte under skøjtedronningens fødder. Medvirkende: Ine Marie Wilmann, Valene Kane, Eldar Skar m.fl. Instruktion: Anne Sewitsky.

02:05  

Konspirationskulten QAnon
Konspirationskulten QAnon BBC-dokumentar fra 2021. (QAnon: The Cult of Conspiracy) De stoler ikke på myndighederne, og FBI betegner dem som terrorister. Her går instruktør Ben Zand bagom QAnon - en af de mest fremtrædende konspirations-kulter i moderne tid. Hvem er QAnon-tilhængerne? Hvorfor er de så fanatiske? Og hvad vil der ske, hvis der ikke bliver sat en stopper for bevægelsen?

02:55  

Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (1:3)
Spærret inde: Jagten på kvindehandlerne (1:3) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Sex Traffickers) Omkring 136.000 mennesker menes at leve i moderne slaveri i Storbritannien. Mange af disse er kvinder, der er handlet til sexindustrien og gemt væk på bordeller. Her følger vi særlige overvågningsteams og undercoveragenter, mens de forsøger at optrevle en kriminel gruppe, der sexhandler kvinder fra Brasilien til Storbritannien. Det ultimative mål: at fange hovedmanden bag.

03:40  

Hjemsøgt (1:4) Poltergejst i Enfield
Hjemsøgt (1:4) Poltergejst i Enfield Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1977 tog politiet ud til et hus i Enfield, London, til et rapporteret indbrud - møbler var blevet flyttet, og der havde været høje bankelyde. De to betjente kunne nu ikke finde tegn på indbrud, men de så bl.a. en stol glide flere meter hen ad gulvet af sig selv. Det var blot den første af mange ekstraordinære hændelser, der kulminerede med spøgelsesagtige stemmer og levitation. Den dag i dag er de mystiske aktiviteter i huset svære at forklare.

TVR

01:55  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, CHRISTIANSFELD.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1102072201