Christiansfeld
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 5. november 2023

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 5. november 2023

DR1

05:20  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:35  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (4:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (4:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Det barske miljø tærer på deltagerne. De må ændre deres strategier for at finde nye fødekilder, før de bukker under. Samtidig truer det iskolde Atlanterhav med at tage deres forsyninger og chancen for at vinde de 500.000 dollar.

07:15  

Alene i vildmarken USA - Winter is coming (5:9)
Alene i vildmarken USA - Winter is coming (5:9) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Frozen) Deltagerne kæmper mod tiden. De håber, at de kan finde mad nok til at overleve og må tage nye og uortodokse strategier i brug. Iskolde vinde fejer ind over Labrador. Og det stadig mere barske vintermiljø minder deltagerne om, at deres kamp for at vinde de 500.000 dollar kun lige er begyndt.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Wallander: En lektion i kærlighed
Wallander: En lektion i kærlighed Engelsk-svensk krimi fra 2015. (Wallander: A Lesson in Love) Liget af en kvinde findes halvt begravet i et mosehul. Da Wallander undersøger kvindens hus, bliver det klart, at hendes teenagedatter er forsvundet. Efterforskningen fører Wallander til en rockerbandes tilholdssted. Stemningen bliver mere og mere anspændt, og Wallander føler, at han bliver forfulgt. Men er det af rockerne eller af noget mere uhåndgribeligt? Kurt Wallander: Kenneth Branagh. Baseret på Henning Mankells romaner.

DR2

05:15  

Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (8:8) Klassekamp
Gode grin - Historien om den amerikanske sitcom (8:8) Klassekamp Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (History of the Sitcom) I 1950'erne viste 'The Andy Griffith Show' et USA uden klasse og racer, selvom virkeligheden var - og er - en helt anden. Og i serier som 60'ernes 'The Beverly Hillbillies', 90'ernes 'Roseanne' og 'Frasier' samt 00'ernes 'Schitt's Creek' ses USA's klasseopdelte samfund tydeligt. 'Malcolm i midten' er fattig, men kommer ind på Harvard. Alligevel sætter 'It's Always Sunny in Philadelphia' spørgsmålstegn ved den amerikanske drøm.

05:55  

Historien om 80'erne: Reagan-revolutionen
Historien om 80'erne: Reagan-revolutionen Amerikansk dokumentarserie fra 2016. (The Eighties) Her kommer vi med på en tur ned ad 80'ernes memory lane. Serien zoomer blandt andet ind på Ronald Reagans regeringsperiode, aids-krisen, Den Kolde Krig og teknikkens boom. I 1981 bliver republikanske Ronald Reagan valgt som amerikansk præsident efter en lang karriere som skuespiller. Han er vellidt og får ry for, at selv demokraterne stemmer på ham - også selvom, de er uenige i hans politik om at opruste militært og skære i de offentlige udgifter.

06:40  

Weekendtur til Athen
Weekendtur til Athen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Weekend Breaks with Gregg Wallace) Piræus, Parthenon og Poseidon. Tag med Gregg Wallace til den græske hovedstad, Athen. I løbet af tre dage udforsker han byen og møder de gamle guder ved Akropolis, nyder det fantastiske middelhavskøkken som filo-tærter, tzatziki og souvlaki og indtager endda scenen for at hjælpe med produktionen af en klassisk græsk tragedie.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

05:55  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:10  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Mandlerne (5)
Bamselægen - Mandlerne (5) Eva er bekymret for sin bamse Panda, der ofte klager over ondt i halsen. Eva ringer derfor efter Bamselægen Sandra, som fluks suser afsted for at hente Eva og Panda i bamselancen. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Eva og Bamselægen ved fælles hjælp Panda, og noget tyder på, at Pandas problem måske kræver en operation. Undervejs kigger Professor Allan og Portør Ole forbi, de elsker at tale om kroppen. Følg med og se, hvad Panda fejler. Bare det nu ikke er noget alvorligt.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Børnebanden opdager den sure mand Granberg henne ved en børnehave. Han vil klæde sig ud for at komme ind, så han kan bruge Vokseværk til at forvandle alle børnene til voksne. Motor Mille og Børnebanden lægger snedige snublefælder for den sure mand.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:11  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon III
Simon III

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Landet for længe siden: Den kolde tid
Landet for længe siden: Den kolde tid Det sner i Dalen for første gang, og alle er forvirrede og fortryllede. Det varer ikke længe før de alle forstår at disse sjove og dunede hvide fnug truer deres overlevelse, men Lillefod, Cera, Ducky og Petrie bekymrer sig mere om Spir. En flok stegosaurusser på besøg i Dalen fascinirer Spir, som beslutter sig for at slutte sig til hjorden på dens flugt fra frosten. Da Ducky i al hemmelighed følger ham ud i Det Mystiske Hinsides, beslutter Lillefod, Cera og Petrie sig for at trodse det iskolde vejr og bringe deres savnede venner tilbage.

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:40  

Alene i vildmarken USA - The Skills Challenge (7:12)
Alene i vildmarken USA - The Skills Challenge (7:12) Amerikansk overlevelseseksperiment fra 2022. (Alone: Survival Handbook - The Skills Challenge) Denne gang er der en høj udfordring i vente for deltagerne Joel van der Loon, Jordan Jonas og Clay Hayes. De skal nemlig bygge et højtliggende shelter med opbevaringsplads til fødevarer, der er sikret mod rovdyr. De har tre dage og kun en kniv, sav, line og lærredspresenning.

10:00  

Til gudstjeneste: Tid til at mindes
Til gudstjeneste: Tid til at mindes Hvad betyder døden for os i dag? Allehelgensgudstjenesten handler om, hvorfor vi har så svært ved at håndtere døden, og ønsket om at adskille den fra livet. Men måske er selve døden som afslutning på livet ikke kun negativt, men ligefrem en forudsætning for mening i livet? Måske er døden midt i livet - hadet og bitterheden - det, der bør bekæmpes? Det prædiker sognepræst og tidligere domprovst Anders Gadegaard om.

10:40  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

10:50  

Explainer - Hvad kvæler livet i havet?
Explainer - Hvad kvæler livet i havet? På overfladen gisper fiskene efter vejret. På bunden er der nu kun en mudret ørken tilbage. I det tidlige efterår blev mange havområder i Danmark ramt af kraftigt iltsvind, som ikke er set værre i 20 år. Men hvad er iltsvind, og hvordan sker det?

11:00  

Fiskene i Sverige: Havet
Fiskene i Sverige: Havet Svensk naturserie fra 2022. (Fiskarnas Rike) Der lever over 300 fiskearter i havet omkring Sverige. Men i dag er der ikke mange af de karakteristiske fisk tilbage, fordi de er blevet overfisket. Tag med på en magisk rejse under havoverfladen, og mød nogle af de mærkeligste skabninger, der lever i dybderne. Hvordan passer vi på de fiskeressourcer vi har tilbage?

DR2
TVR

09:00  

Zog
Zog

09:30  

Smølferne II
Smølferne II

09:40  

Smølferne II
Smølferne II

09:50  

Smølferne II
Smølferne II

10:00  

Smølferne II
Smølferne II

10:15  

Smølferne II
Smølferne II

10:25  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

10:40  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

10:55  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:15  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

11:30  

Flaskepost fra Stillehavet (13)
Flaskepost fra Stillehavet (13)

11:45  

Sebastian på dybt vand (1)
Sebastian på dybt vand (1) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr ind på Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal der flyttes over 200 piratfisk. En opgave der udsætter både flytteteam og fisk for fare. Det handler om ikke at komme for tæt på piratfiskenes savtakkede tænder og om at få de fascinerende fisk frem i tide, så de ikke dør af iltmangel.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Versus (2:8)
Versus (2:8) Dansk underholdning fra 2022 Glæd dig til en spektakulær sprint, når Danmarks hurtigste 100-meterløber Kojo Musah, skal løbe om kap med en helikopter. Følg også med i redningsaktionen, hvor en brandmand og en livredder skal igennem ild og vand. De øvrige duellanter tæller blandt andet en glaspuster, en trompetist, en bartender og en lerdueskytte - og så skal Hjalte dyste mod en tømrer i at slå søm i.

13:15  

Bjørneungernes nye hjem (2:2)
Bjørneungernes nye hjem (2:2) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Bears About the House) Dyreforkæmper Giles Clark og holdet fra NGO'en Free The Bears er på farten igen. Denne gang for at redde to fem måneder gamle kravebjørneunger, som myndighederne har beslaglagt, efter en krybskytte skød deres mor i naturen - og forsøgte at sælge dem på internettet. Giles tager de sårbare bjørneunger med hjem, for at passe dem døgnet rundt. Kan han vinde deres tillid? Og hvordan sikrer han, at de ikke bliver stjålet fra bjørneinternatet?

14:15  

Nak & Æd (4:8) - en gnu i Zimbabwe
Nak & Æd (4:8) - en gnu i Zimbabwe Jørgen og Nikolajs rejse fortsætter i Zimbabwe. De to venner beslutter sig for at ville se det smukke i et dyr, som mange ellers synes er grimt. Denne gang er det nemlig gnuen, de håber på at kunne sætte tænderne i. Det skal vise sig, at jagten på gnuen kommer til at kræve det ypperste af de to kammesjukker, hvis ikke tænderne i stedet skal sættes i et spøjst lille pelsdyr, som hævdes at være beslægtet med elefanten.

DR2

12:00  

Forførende Rum i Saxo Bank
Forførende Rum i Saxo Bank Dansk reportageserie fra 2013 Arkitekt og indretningskonsulent Frederikke Aagaard besøger den frække dreng i bankernes superliga Saxo Banks domicil i Hellerup. Frederikke interviewer blandt andet den ene af Saxo Banks stiftere, Kim Fournais og høre om hvordan man indretter uden janteloven. Sendt første gang 24.10.2013

12:30  

Vil du bo her? - Et baghus i København
Vil du bo her? - Et baghus i København I "Vil du bo her?" flytter arkitekt og indretnings-konsulent Frederikke Aagaard ind i et fremmed hjem i Danmark i ét døgn. Denne gang overnatter hun i et baghus i København sammen med den tidligere reklamemand Morten Angelo. Her skal de afprøve og opleve hjemmets indretning og den livsstil, det udtrykker. Til slut stiller de sig selv og hinanden spørgsmålet: "Vil du bo her?"

13:00  

Nydelsens hemmeligheder (1:4)
Nydelsens hemmeligheder (1:4) Jagten på nydelse er menneskets stærkeste drivkraft. Menneskets hjerne er faktisk designet til at nyde sex, mad og fællesskab, for at sikre artens overlevelse. Ulrik finder stor nydelse i sex og har besluttet sig for at blive den perfekte elsker. Kamilla Seidler fra restaurant Gustu i Bolivia er blevet kåret som latinamerikas bedste kok. Gennem gourmetmad og et stærkt fællesskab har hun ændret verden en smule.

13:30  

Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden (1:4)
Frække fly og flyvende biler - Sådan designer vi fremtiden (1:4) Kollektiv Transport. Måden vi transporterer os på er i vild forandring. Arkitekt og byplanlægger Sonja Stockmarr rejser verden rundt for at undersøge, hvordan fremtidens biler, droner og skibe kommer til at se ud. Den danske tegnestue BIG er med til at formgive én af fremtidens mest omtalte transportformer - hyperloopen. Sonja Stockmarr har som én af få arkitekter fået adgang til verdens eneste hyperloop testbane i Nevada. Snart kommer vi til at opleve selvkørende busser på vejene i Danmark. I Lyon arbejder de på at busserne skal se så ufarlige ud i deres design som muligt.

14:00  

Til gudstjeneste: Tid til at mindes
Til gudstjeneste: Tid til at mindes Hvad betyder døden for os i dag? Allehelgensgudstjenesten handler om, hvorfor vi har så svært ved at håndtere døden, og ønsket om at adskille den fra livet. Men måske er selve døden som afslutning på livet ikke kun negativt, men ligefrem en forudsætning for mening i livet? Måske er døden midt i livet - hadet og bitterheden - det, der bør bekæmpes? Det prædiker sognepræst og tidligere domprovst Anders Gadegaard om.

14:40  

5 Skarpe om buddhisme
5 Skarpe om buddhisme 80 procent af verdens befolkning tilslutter sig en religion. Og som en af de ældste har buddhismen også vist sig at være en af de mest tilpasningsdygtige. Vi giver dig 5 skarpe, der skærer ind til benet på buddhismen. De 5 skarpe: Verdens ældste verdensreligion. Buddha som supermenneske. Livet som troende. Intet eksisterer. Fremtidens buddhismer. Medvirkende: Lektor Jørn Borup. Tilrettelæggelse: Simon Ankjær Andersen.

TVR

12:05  

Vidundervovsen Vaffel (50)
Vidundervovsen Vaffel (50)

12:15  

Vennerne og det grønne lys 3 (11:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (11:20) Hugo og Valdemar starter Feroxium Juiceren og laver den allerførste kopi-ring. Det får store konsekvenser for Cloras verden.

12:25  

Vennerne og det grønne lys 3 (12:20)
Vennerne og det grønne lys 3 (12:20) Vennerne har samlet ringen og leger med superkræfter. Men pludselig opdager de, at Valdemar har gang i noget helt vildt. Vennerne forstår ingenting. Er det overhovedet den rigtige ring, de har fundet?

12:41  

Stop! - Doktor Maja
Stop! - Doktor Maja I dag er Maja doktor. Men at lege læge uden patienter er ikke så sjovt, da hverken mor eller far vil stille op. Maja må finde på en anden løsning.

12:45  

Marie og Maria (5:6)
Marie og Maria (5:6)

13:00  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:25  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

13:58  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

14:00  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

14:15  

Storm på Stillevænget (6:24)
Storm på Stillevænget (6:24) Nogen har ødelagt Stillevængets julepynt og det står klart at Jernkrogen har en julesabotør. En af naboerne er yderst mistænkelig. Børnene lægger planer om at afsløre skurken, mens de voksne prøver at enes om den første delkonkurrence i Julekampen - et julefoto.

14:30  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

14:45  

Kika og Bob (9)
Kika og Bob (9) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:15  

Peitersen og Kap Det Gode Håb (3:5)
Peitersen og Kap Det Gode Håb (3:5) Erik Peitersen og Jens sætter jagten ind på at finde ældgamle hulemalerier i Lesotho, men de møder mange udfordringer på deres vej. De tre venner har et ubehageligt møde med en høvding, og er nødsaget til at bruge et alternativt transportmiddel, som især Erik er nervøs for. Men takket være Jens' stædighed gør de sig en fantastisk opdagelse.

15:45  

Loppen & Lærlingen (8:8) - Den med basketnettet
Loppen & Lærlingen (8:8) - Den med basketnettet Møbeldesigneren Linette og influenceren Sofie mødes til en revanchedyst på et loppemarked i Aalborg. De skal købe billigt og sælge dyrt - og de får hjælp af to rutinerede genbrugseksperter. Kan Linette forvandle gammelt jern til dyrt design, og får Sofie solgt sin basketkurv af træ?

16:15  

Den store bagedyst (6:9) - Det søde og det salte Asien
Den store bagedyst (6:9) - Det søde og det salte Asien Verdens største kontinent Asien er berømt for det duftende og velkrydrede gadekøkken. Så selvfølgelig skal de seks deltagere en tur i den salte afdeling og lave lækker streetfood. Med hjemmelavet filodej, friture - og en tidligere Michelin-kok, som den skrappe gæstedommer. I mesterværksudfordringen viser deltagerne alle deres talenter for æstetik og gode smagssammensætninger, når de skal ramme Asien på både udtryk og smag.

17:15  

Folk og fæ III (1:7)
Folk og fæ III (1:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Foråret 1939. James' og Helens bryllup står for døren, men James føler sig splittet mellem sit arbejde og sit privatliv. James bliver yderligere udfordret, da han møder en landmand, som frygter, at hans køer har fået tuberkulose. Efter en fugtig aften på pubben gør James klar til at teste for tuberkulose for anden gang. Men kan han nå tilbage til byen tids nok til at nå sit bryllup?

DR2

15:00  

Husker du ... 1970'ernes kvinder
Husker du ... 1970'ernes kvinder I 1970'erne går rødstrømperne på barrikaderne, de smider bh-en og går som mændene rundt i bar overkrop. Kvinderne er socialister og kræver ligeløn og kønskvotering. Mændene ser undrende til, mens kvindebevægelsen ændrede sig fra en gangart til en politisk manifestation. Sendt første gang 07.02.2009

16:00  

Volvorøveren: Bankkup og biljagter
Volvorøveren: Bankkup og biljagter Matti Markkanen, også kaldet Volvorøveren, er en finsk storkriminel, der huserer i Danmark i sluttresserne. Historiebloggeren Regitze har fundet ud af, at Matti Markkanen har en nær tilknytning til hendes familie og er kumpan med hendes oldefar, smugleren Erik. Nu vil hun finde ud af, hvem Volvorøveren egentlig er? Hvad er så særligt ved hans røverier, at han er på alle forsider i Danmark i 1967? Og hvordan hænger det sammen, at både oldefaren og Matti bliver arresteret lige efter hinanden?

16:30  

Den fine mand
Den fine mand Skuespil af Molière med musik af J.-B. Lully.

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Den Grimme Kylling
Karlas Fantalastiske Klasse - Den Grimme Kylling Klassen opfører "Den Grimme Kylling" foran deres familier. Men stykket er fyldt med overraskelser.

16:35  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder Godgladerne på afveje + Vovserne redder Katies kørende kæledyrssalon.

16:55  

Dragen og de syv prinsesser
Dragen og de syv prinsesser

17:05  

Busters verden (4:6)
Busters verden (4:6) Buster er med i en gymnastiktime, men han er ikke særlig god til fodbold. Naboen fru Larsen kommer på hospitalet, og Buster deltager i en fest i præstegårdshaven hvor fjenden Store-Lars dukker op.

17:25  

Søskende-chok
Søskende-chok

17:40  

Søskende-chok
Søskende-chok

17:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

17:55  

F for får V (8)
F for får V (8)

DR1

18:00  

Nigellas fristelser (5:6)
Nigellas fristelser (5:6) Britisk madserie fra 2020. (Nigella: Cook, Eat, Repeat) Mad, der giver liv. Denne gang kaster Nigella sig over sin bedstemors opskriftsbøger og fremtryller en sød, simpel crème caramel. Næst på menuen er fusilloni med 'nduja og palmekål - og som vinterhyggemad disker hun op med en fed, smørfyldt, grønkålsplettet kartoffelmos - med bløde, søde blodpølse-kødboller i tomatsauce.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Wales' vidunderlige kystliv (1:4) Livet på kanten
Wales' vidunderlige kystliv (1:4) Livet på kanten Britisk naturprogram fra 2021. (Wonders of the Celtic Deep) Wales' kystlinje er gennemsyret af keltiske myter og mystik. Dyrene, der bor her, er perfekt tilpasset til de hurtigt skiftende og dramatiske omgivelser, hvor havet og landjorden mødes. I første episode følger vi blandt andet gråsælen fra kurmageri til svangerskab og fødsel. Vi er også med, når et lomviepar opfostrer deres enlige unge på en smal klippehylde. Og vi tages med ind i den legesyge delfinart øresvinets våde verden.

19:51  

Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen
Vilde vidunderlige Danmark - Kongeørnen I de jyske skove hersker en af verdens største ørne. I Lille Vildmose i Nordjylland får en kongeørn øje på en hare, og vi kommer i luften med ørnen, mens den jagter sit bytte.

20:00  

Carmen Curlers II (4:7)
Carmen Curlers II (4:7) En konstruktionsfejl betyder, at Carmen Curlers må trække samtlige ordrer fra hele verden tilbage. Produktionsstoppet tvinger Birthe til at sende alle Carmens damer hjem uden løn, mens Axel og Frans rejser til Schweiz for at hente en reservedel. Birthe bliver midlertidigt indsat som direktør til stor frustration for Jørgen, der er træt af at være så meget alene på gården. Datteren Kathrine forelsker sig i kokken Gustav til en værtshuskoncert, hvor folkesangeren Annie spiller. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Line Mørkeby, Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Samanou Sahlstrøm Producent: Emma Poppe DR Drama

DR2

18:00  

Kongen af Sverige (1:3) Født som konge
Kongen af Sverige (1:3) Født som konge Svensk dokumentarserie fra 2023. (Kungen och jag) Et personligt portræt af kong Carl XVI Gustaf. Filmmageren Karin af Klintberg har i to år fået den unikke mulighed at følge kongen på nært hold i hans liv og arbejde. Det bliver et uventet møde mellem to verdner og to generationer. Kongen fortæller om sin opvækst og om opgaven, som han aldrig kan flygte fra.

19:00  

I legendernes fodspor - den forunderlige historie om Miho Hazama
I legendernes fodspor - den forunderlige historie om Miho Hazama Hvordan kan en ung, japansk kvinde videreføre arven fra de gamle jazzlegender? Den unge Miho Hazama er et stort navn på den internationale jazzscene. Hun er i USA udråbt som et af de 25 stjerneskud, der vil præge jazzen i fremtiden. Nu er hun chefdirigent for DR Big Band, hvor hun bærer faklen videre fra de jazzlegender, som har haft posten før hende. Hun skal både løfte arven og føre orkestret et nyt sted hen. Miho er fra Japan og kommer fra en klassisk musiktradition. Hun er samtidig rundet af 10 år i New York med den jazz, som bl.a. Thad Jones var med til at forme og bringe til Danmark i 70'erne. Det gør Miho til en helt særlig chefdirigent - og nu er hun den, der skriver det næste kapitel i historien om DR Big Band.

20:00  

På rejse med Griff - New Zealand (3:4) Fra Picton til Arthur's Pass
På rejse med Griff - New Zealand (3:4) Fra Picton til Arthur's Pass Australsk-newzealandsk rejseserie fra 2019. (Griff's Great Kiwi Roadtrip) Griff stiger om på færgen fra Wellington til Picton på Sydøen. Han undgår State Highway 1 og styrer mod Reefton, og derfra videre til Arthur's Pass og Lake Coleridge. Færgens kaptajn giver Griff en ny udfordring - eller et godt råd: Husk at købe hegnstråd. For folk på Sydøen kan tilsyneladende reparere alt med hegnstråd. Kiwiparløren afslører, at det er en attitude. Men gælder det stadig?

20:45  

Explainer - Aspartam
Explainer - Aspartam Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

20:50  

Explainer - Hvem er Hamas?
Explainer - Hvem er Hamas? Med en regn af raketter og et ufatteligt overraskelsesangreb har Hamas dræbt over 1.300 israelere og kidnappet flere end 100. EU og USA ser dem som en terrororganisation. Andre ser dem som en modstandsbevægelse mod Israel. Men hvem er Hamas?

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Matt er så optændt af sine egne ideer, at han ikke overvejer Tims smarte idé med at bruge Barney som allieret i en redningsaktion, hvilket bringer deres opgave med at redde en hermelin i fare

18:25  

Svampebob Firkant VIII (6)
Svampebob Firkant VIII (6) Sur-sød blæksprutte + Den stirrende kunstner

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Edith har fået nok af at blive manipuleret af Dracula. Og den unge vampyrekspert bruger nu alle sine luskede evner til at føre åben prank-krig mod verdens farligste vampyr.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:35  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Fifteen-Love (1:6)
Fifteen-Love (1:6) Britisk dramaserie fra 2023. Teenage-tennisstjernen Justines karriere ender brat i semifinalen i French Open. Fem år senere bliver der igen vendt op og ned på Justines verden. Det sker, da hendes gamle træner, Glenn, vender hjem efter at have vundet French Open med en ny spiller. Da Justine kommer med en chokerende beskyldning mod Glenn, ændrer det alles liv.

22:55  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:25  

37 sekunder (5:6)
37 sekunder (5:6) Tysk dramaserie fra 2023. (37 Sekunden) Leonie og Carsten mødes for første gang siden den skæbnesvangre nat - i retssalen. Nu må Leonie beskrive nattens begivenheder i detaljer foran alle i salen. Leonies advokat erfarer, at Jonas har afgivet forklaring, og det får optimismen til at stige. Medvirkende: Jens Albinus m.fl.

DR2

21:00  

Huse med hemmeligheder - Rækkehuset i Charlottenlund
Huse med hemmeligheder - Rækkehuset i Charlottenlund Giuseppina og Jesper faldt pladask for det smukke rækkehus for halvandet år siden. Huset er tegnet af "rækkehusets fader", arkitekt Thorkild Henningsen. Han var del af den arkitekturrevolution, der ville sikre bedre boliger til arbejderne. Men hvordan gik det med de gode intentioner? Arkitekt Ane Cortzen og restaureringsarkitekt Søren Vadstrup giver tips til, hvordan boligens sjæl bedst bevares i parrets ønske om at inddrage 2. sal.

21:45  

På skuldrene af Bohr (6:6)
På skuldrene af Bohr (6:6) For ti år siden fandt en international gruppe forskere noget, som de havde ledt efter i årtier. Beviset på at der findes et usynligt felt gennem hele universet, som i virkeligheden er det, der gør at vi eksisterer og ting vejer noget. Dansk videnskabsserie fra 2022 om kvantefysikkens uforklarligheder, som tager udgangspunkt i de ideer og tanker den danske fysiker Niels Bohr havde for 100 år siden, og som blev fundamentet til kvantemekanikken. En teori om de allermindste ting i universet.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Little Richard - Gud, sex og rock'n'roll
Little Richard - Gud, sex og rock'n'roll Amerikansk dokumentar fra 2023. (Little Richard: I Am Everything) Rockmusikken eksploderede, da Little Richard indtog scenen. På samme måde sprænger Lisa Cortés' dokumentar den hvidskurede amerikanske pophistorie. Den ser på det legendariske rockikons gennemslagskraft og hele pophistoriens afroamerikanske rødder. Richards karriere og liv skildres gennem eksklusivt arkivmateriale og interviews med stjerner som Mick Jagger og Paul McCartney samt forskere inden for sort populærkultur og queerhistorie.

23:50  

Mit liv i The Rolling Stones (3:4) Ronnie Wood
Mit liv i The Rolling Stones (3:4) Ronnie Wood Britisk dokumentarserie fra 2022. (The Rolling Stones - My Life as A Rolling Stone) Han er indbegrebet af britisk rock'n'roll. Ronnie Wood har i snart 50 år været guitarist i The Rolling Stones. Her fortæller han om sin musikkarriere og livet som en rullesten med dets utrolige højdepunkter og nogle gange farlige nedture.

TVR
DR1

00:15  

Kronprinsparrets Priser 2023
Kronprinsparrets Priser 2023 H.K.H. Kronprins Frederik og H.K.H. Kronprinsesse Mary glæder sig til at byde seerne velkommen til det traditionsrige og musikalske tv-show, der hylder kultur og socialt engagement i Danmark og Grønland. Aftenen byder blandt andre på: Carpark North, Blæst, Mahamad Habane, URO med Mekdes, eee gee m.fl. Programmet sendes live fra Musikhuset Esbjerg. Vært: Kåre Quist.

01:45  

Fader Brown IV (6:10)
Fader Brown IV (6:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Lady Felicias kører uforsvarligt, og havner i hospitalssengen ved siden af Mrs. McCarthy.

01:45  

Fader Brown IV (8:10)
Fader Brown IV (8:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Da liget af en ung mand bliver fjernet fra en kirkegård, må Fader Brown undersøge, hvad der er hændt.

02:30  

Fader Brown IV (7:10)
Fader Brown IV (7:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En RAF-pilot begår tilsyneladende selvmord, men Fader Brown konkluderer, at det i virkeligheden var mord.

02:30  

Fader Brown IV (9:10)
Fader Brown IV (9:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown efterforsker mordet på en luftfartsmagnats søn.

03:15  

Antikkrejlerne XXV (22:25)
Antikkrejlerne XXV (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

03:15  

Antikkrejlerne XXV (21:25)
Antikkrejlerne XXV (21:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:50  

Da romantikken rystede vores verden (1:3) - Folkets lidenskaber
Da romantikken rystede vores verden (1:3) - Folkets lidenskaber BBC-dokumentarserie fra 2020. (The Romantics and Us with Simon Schama) Romantikernes kunst vækker genlyd i vor tid. De var optændt af harme, og krævede frihed og retfærdighed, ligesom nutidige kunstnere som Banksy og hiphop-sangeren Testament, der også gør oprør mod ulighed. Historikeren Simon Schama udforsker, hvordan romantikernes kunst afspejler 1800-tallets revolutioner: Fra et ikonisk maleri af Eugene Delacroix, inspireret af Julirevolutionen i Frankrig i 1830, til Shelleys digt om Peterloo-massakren i 1819.

01:50  

Colosseums blodige historie (1:8)
Colosseums blodige historie (1:8) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Colosseum) Kejser Titus indvier i 80 e.Kr. Colosseum. Festlighederne består af 100 dages spektakulære lege, herunder en af de mest berømte gladiatorkampe i Roms historie. To gladiatorer, barbaren Priscus og Roms mester, Verus, er blevet venner trods den barske træning. Nu skal de kæmpe til døden foran 50.000 tilskuere. Den romerske digter Martial har overleveret deres historie. Uegnet for børn.

02:35  

Das Boot II (1:8)
Das Boot II (1:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Den anerkendte ubådskaptajn Johannes Von Reinhartz tildeles en vigtig ny mission. Men kaptajnen skjuler, at han er begyndt at afsky krigen. Kan missionen blive hans udvej? Margot og Simone forsøger at hjælpe den jødiske familie Goldblatt med at flygte. I New York længes Hoffmann kun efter én ting - at komme hjem og rense sit navn. Men så møder han jazzsangerinden Cassandra.

03:35  

Das Boot II (2:8)
Das Boot II (2:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Ehrenbergs afsløring får alvorlige følger for Wrangel og U-612's besætning. Men da Johannes' plan kommer frem i lyset, kender Gluck kun én mand, der er i stand til at stoppe ham. I La Rochelle tilkalder Gestapochefen Forster hjælp til at finde familien Goldblatt. Det sætter Margot i en desperat situation.

TVR

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, CHRISTIANSFELD.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1102072206